Sejur New York & Washington D.C., SUA
De la 1.630 €

Sejur New York & Washington D.C., SUA

Pachet de vacanță
Creat: marți, 13 august 2024
Ref ID: 11421352
Tarif/ persoană De la
1.811 €
1.630 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 13 august 2024
Destinații: New York City NY, Washington DC

Itinerarul tău pe zile

13 feb.
Transport de la București la New York City NY
Plecare
Air France
Air France Air France
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:40 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
13h 0m 1 PC 1 Escală Tarif: Standard
AF
AF Air France - AF 6636
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
11:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  AF6636 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5SA
1h 20m - Connection in Paris, Charles De Gaulle (CDG)
AF
AF Air France - AF 62
12:20 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
14:40 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
Transport:  AF62
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5SA
13 feb.
1. New York City NY
Ai cazare aici
Despre destinație:

New York-ul este asa cum il vrei tu: cochet si stilat sau modern; un templu al culturii sau un mare centru comercial. New York-ul este cel mai vizitat oras din Statele Unite, dar si unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda.


Explorarea este o placere continua, caci fiecare zona ofera o senzatie si o arhitectura diferita de la vilele in stil Beaux Arts pana la zgarie norii impozanti. Fascinant si cu un stil inconfundabil, acesta promite sa nu dezamageasca niciodata. New York-ul este un oras fabulos tot timpul anului, dar in preajma sarbatorilor de iarna se transforma complet, imbracand o mantie luminoasa si un aer de sarbatoare ce domneste peste tot. Cel mai populat oras din Statele Unite, New York are statutul de cel mai mare oras al SUA inca din 1790, fiind, de asemenea, si primul oras capitala al statului si locul de numire a lui George Washington ca primul presedinte al SUA. De mai bine de un secol, este unul dintre centrele mondiale importante de comert si finante.


Situat in nord-estul SUA, la confluenta Raului Hudson cu oceanul, New York este impartit in cinci zone: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si Insula Staten si este metropola cu cea mai mare densitate din Statele Unite. Multe dintre cartierele si monumentele orasului au o foarte mare popularitate in intreaga lume. Statuia Libertatii intampina milioanele de emigranti ce veneau in America la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX. Strada Wall Street din Manhattan este un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Chinatown, cartierul chinezesc din Manhattan, este a doua mare enclava chinezeasca din emisfera vestica, dupa cea din San Francisco. Broadway este strada a carui nume este strans legata de industria divertismentului (teatru si spectacole). Situat in apropiere de Central Park, Metropolitan Museum este unul dintre cele mai mari si apreciate muzee din lume, gazduind o colectie impresionanta de peste doua milioane de obiecte de arta. Brooklyn cea mai populata zona a orasului, este cunoscut pentru diversitatea sa culturala, etnica, sociala si cartierele sale distinctive, beneficiind si de o plaja generoasa care este si principalul punct de atractie a zonei. Manhattan, punctul zero al New York-ului, adaposteste tot ce este mai important de vazut in aceasta impresionanta metropola, inclusiv renumita zona de cumparaturi Fifth Avenue, cea mai cunoscuta strada din Manhattan. New York gazduieste peste 5.500 dintre cele mai inalte cladiri din lume, se mandreste cu o suprafata de 110 km2 de parcuri si 23 km de plaje publice si este orasul cu cea mai mare diversitate religioasa, in concordanta cu larga sa diversitate etnica. Prin numeroasele sale atractii si renumele pe care si l-a consolidat in timp, New York este o destinatie turistica de prim rang a Statelor Unite ale Americii.

Mai multe informații
14 feb.
Bilete activități
Big Bus New York: Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour by Open-top Bus
Big Bus New York: Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour by Open-top Bus
2 Bilete ( Adults from 13 to 100 years old: 2 )
3 ore 1-Day, Downtown & Uptown Loops
Vezi detalii
17 feb.
Transport de la New York City NY la Washington DC
Amtrak - 2V133
13:49 - New York (Penn Station), New York
17:05 - Washington, DC Union Station
3h 16m Non-stop
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Value
17 feb.
2. Washington DC
Ai cazare aici
Despre destinație: Washington, D.C., oficialmente Districtul Columbia și cunoscut în mod obișnuit sub numele de Washington, "Districtul" sau pur și simplu D.C., este capitala Statelor Unite. Situat de-a lungul râului Potomac, pe coasta de est a țării, Districtul se află sub jurisdicția exclusivă a Congresului Statelor Unite și, prin urmare, nu face parte din niciun stat american. Casa Albă, simbolic cea mai importantă clădire a țării, este locul unde președinții SUA au trăit și au lucrat timp de mai mult de 200 de ani. Dominând orizontul Washington DC se află Monumentul Washington. Acesta este dedicat primului președinte american, George Washington. Recunoscut în întreaga lume și un remarcabil punct de reper neoclasic, Capitoliul este locul unde se întâlnesc Senatul și Camera Reprezentanților SUA. Catedrala Națională este cea mai cunoscută catedrală americană. Această frumoasă clădire a fost locul pentru multe servicii memoriale naționale. Printre cele mai importante instituții ale țării, Curtea Supremă oferă tururi pentru a afla despre istoria și funcționarea sa internă. Dedicat lui Abraham Lincoln, Memorialul Lincoln a fost finalizat în 1922 și este modelat după templele grecești. Magnifica Bibliotecă a Congresului este cea mai mare bibliotecă din lume și găzduiește aproximativ 90 de milioane de materiale de arhivă. Memorialul Jefferson este modelat după Panteonul din Roma și este dedicat lui Thomas Jefferson, al treilea președinte american și unul dintre Părinții Fondatori. D.C. și-a pierdut reputația de oraș plictisitor și periculos și acum are cumpărături, restaurante și viață de noapte demne de o metropolă de clasă mondială. Călătorii vor găsi orașul nou, incitant și decisiv cosmopolit și internațional.
Mai multe informații
18 feb.
Bilete activități
Big Bus DC: Hop-On Hop-Off Tour by Open-top Bus with 17 Stops
Big Bus DC: Hop-On Hop-Off Tour by Open-top Bus with 17 Stops
2 Bilete ( Adults from 13 to 100 years old: 2 )
2 ore 1-Day Ticket
Experiență recomandată
Vezi detalii
20 feb.
Transport de la Washington DC la București
Retur
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
17:35 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Aeroport alternativ
13:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 12h 35m 1 PC 1 Escală Tarif: Standard
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 652
17:35 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Aeroport alternativ
07:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL652
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5SA
2h 20m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1373
09:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  KL1373
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5SA
Tarif/ persoană De la
1.811 €
1.630 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinații 2
Zboruri 3
Hoteluri 2
Activităţi 2

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări