Sejur New York & Miami, SUA - martie 2025
De la 2.062 €

Sejur New York & Miami, SUA - martie 2025

Pachet de vacanță
Creat: miercuri, 11 septembrie 2024
Ref ID: 12660346
Tarif/ persoană De la
2.291 €
2.062 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 11 septembrie 2024
Destinații: New York City NY, Miami, FL

Itinerarul tău pe zile

14 mar.
Transport de la București la New York City NY
Plecare
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
15:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
23:15 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
13h 45m 2 PC 1 Escală
TK
TK Turkish Airlines - TK 1040
15:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:05 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK1040
Clasa de cabină: Economy
1h 0m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 11
19:05 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
23:15 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
Transport:  TK11
Clasa de cabină: Economy
14 mar.
1. New York City NY
Ai cazare aici
Despre destinație:

New York-ul este asa cum il vrei tu: cochet si stilat sau modern; un templu al culturii sau un mare centru comercial. New York-ul este cel mai vizitat oras din Statele Unite, dar si unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda.


Explorarea este o placere continua, caci fiecare zona ofera o senzatie si o arhitectura diferita de la vilele in stil Beaux Arts pana la zgarie norii impozanti. Fascinant si cu un stil inconfundabil, acesta promite sa nu dezamageasca niciodata. New York-ul este un oras fabulos tot timpul anului, dar in preajma sarbatorilor de iarna se transforma complet, imbracand o mantie luminoasa si un aer de sarbatoare ce domneste peste tot. Cel mai populat oras din Statele Unite, New York are statutul de cel mai mare oras al SUA inca din 1790, fiind, de asemenea, si primul oras capitala al statului si locul de numire a lui George Washington ca primul presedinte al SUA. De mai bine de un secol, este unul dintre centrele mondiale importante de comert si finante.


Situat in nord-estul SUA, la confluenta Raului Hudson cu oceanul, New York este impartit in cinci zone: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si Insula Staten si este metropola cu cea mai mare densitate din Statele Unite. Multe dintre cartierele si monumentele orasului au o foarte mare popularitate in intreaga lume. Statuia Libertatii intampina milioanele de emigranti ce veneau in America la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX. Strada Wall Street din Manhattan este un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Chinatown, cartierul chinezesc din Manhattan, este a doua mare enclava chinezeasca din emisfera vestica, dupa cea din San Francisco. Broadway este strada a carui nume este strans legata de industria divertismentului (teatru si spectacole). Situat in apropiere de Central Park, Metropolitan Museum este unul dintre cele mai mari si apreciate muzee din lume, gazduind o colectie impresionanta de peste doua milioane de obiecte de arta. Brooklyn cea mai populata zona a orasului, este cunoscut pentru diversitatea sa culturala, etnica, sociala si cartierele sale distinctive, beneficiind si de o plaja generoasa care este si principalul punct de atractie a zonei. Manhattan, punctul zero al New York-ului, adaposteste tot ce este mai important de vazut in aceasta impresionanta metropola, inclusiv renumita zona de cumparaturi Fifth Avenue, cea mai cunoscuta strada din Manhattan. New York gazduieste peste 5.500 dintre cele mai inalte cladiri din lume, se mandreste cu o suprafata de 110 km2 de parcuri si 23 km de plaje publice si este orasul cu cea mai mare diversitate religioasa, in concordanta cu larga sa diversitate etnica. Prin numeroasele sale atractii si renumele pe care si l-a consolidat in timp, New York este o destinatie turistica de prim rang a Statelor Unite ale Americii.

Mai multe informații
15 mar.
Bilete activități
NYC Bus Tour of Brooklyn, Bronx, Queens: Contrasts, Color and Character
NYC Bus Tour of Brooklyn, Bronx, Queens: Contrasts, Color and Character
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
6 ore 09:00 NYC Bus Tour of Brooklyn, Bronx, Queens: Contrasts, Color and Character
Experiență recomandată
Vezi detalii
18 mar.
Transport de la New York City NY la Miami, FL
American Airlines
American Airlines American Airlines - AA2039
12:00 - New York, La Guardia (LGA)
15:20 - Miami, Miami Intl (MIA)
3h 20m 0 PC Non-stop Tarif: Basic Economy
Transport:  AA2039
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: QVAHZNBX
18 mar.
2. Miami, FL
Ai cazare aici
Despre destinație: Miami este un oraș major în sud-estul Statelor Unite și face parte din cea mai mare zonă metropolitană din Florida. Miami are multe de oferit, de la plaje și vreme excelentă până la nenumărate nopți de cea mai bună scenă de petrecere din lume. Miami rămâne unul dintre cele mai trendy și strălucitoare locuri de pe glob, cu plaje frumoase, un impresionant District Art Deco și cumpărături și restaurante de clasă mondială. În apropierea orașului Miami se află Parcul Național Everglades și insulele Florida Keys. Miami Beach nu este doar un loc de divertisment social și însorit, este și un loc cultural care prezintă istoria și patrimoniul regiunii. Districtul Art Deco din Miami Beach conține cea mai mare concentrație de arhitectură de stațiune din anii 1920 și 1930 din lume. Aceste case vibrant colorate sunt un exemplu de modă și trendiness. Miami este atât de multe lucruri. Toate strălucitoare, în orice sens al cuvântului. Orașul este considerat un mozaic multicultural, ceea ce face ca Miami să fie unul dintre cele mai neobișnuite și interesante orașe din America.
Mai multe informații
22 mar.
Transport de la Miami, FL la București
Retur
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
23:35 - Miami, Miami Intl (MIA)
20:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 14h 55m 2 PC 1 Escală
TK
TK Turkish Airlines - TK 78
23:35 - Miami, Miami Intl (MIA)
17:55 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK78
Clasa de cabină: Economy
2h 15m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 1045
20:10 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
20:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  TK1045
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
2.291 €
2.062 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 8
Această vacanță include
Destinații 2
Zboruri 3
Hoteluri 2
Activităţi 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări