Sejur New York & Las Vegas, SUA - aprilie 2025
De la 2.328 €

Sejur New York & Las Vegas, SUA - aprilie 2025

Pachet de vacanță
Creat: joi, 12 septembrie 2024
Ref ID: 12729574
Tarif/ persoană De la
2.587 €
2.328 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 12 septembrie 2024
Destinații: New York City NY, Las Vegas NV

Itinerarul tău pe zile

04 apr.
Transport de la București la New York City NY
Plecare
Air France
Air France Air France
06:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:15 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
14h 45m 1 PC 1 Escală Tarif: Standard
AF
AF Air France - AF 1089
06:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
08:45 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  AF1089
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: HYL0KBSA
2h 45m - Connection in Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Change from terminal 2F to 2E
AF
AF Air France - AF 3628
11:30 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
14:15 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
Transport:  AF3628 Operated by:  Delta Air Lines
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: HYL0KBSA
04 apr.
1. New York City NY
Ai cazare aici
Despre destinație:

New York-ul este asa cum il vrei tu: cochet si stilat sau modern; un templu al culturii sau un mare centru comercial. New York-ul este cel mai vizitat oras din Statele Unite, dar si unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda.


Explorarea este o placere continua, caci fiecare zona ofera o senzatie si o arhitectura diferita de la vilele in stil Beaux Arts pana la zgarie norii impozanti. Fascinant si cu un stil inconfundabil, acesta promite sa nu dezamageasca niciodata. New York-ul este un oras fabulos tot timpul anului, dar in preajma sarbatorilor de iarna se transforma complet, imbracand o mantie luminoasa si un aer de sarbatoare ce domneste peste tot. Cel mai populat oras din Statele Unite, New York are statutul de cel mai mare oras al SUA inca din 1790, fiind, de asemenea, si primul oras capitala al statului si locul de numire a lui George Washington ca primul presedinte al SUA. De mai bine de un secol, este unul dintre centrele mondiale importante de comert si finante.


Situat in nord-estul SUA, la confluenta Raului Hudson cu oceanul, New York este impartit in cinci zone: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si Insula Staten si este metropola cu cea mai mare densitate din Statele Unite. Multe dintre cartierele si monumentele orasului au o foarte mare popularitate in intreaga lume. Statuia Libertatii intampina milioanele de emigranti ce veneau in America la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX. Strada Wall Street din Manhattan este un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Chinatown, cartierul chinezesc din Manhattan, este a doua mare enclava chinezeasca din emisfera vestica, dupa cea din San Francisco. Broadway este strada a carui nume este strans legata de industria divertismentului (teatru si spectacole). Situat in apropiere de Central Park, Metropolitan Museum este unul dintre cele mai mari si apreciate muzee din lume, gazduind o colectie impresionanta de peste doua milioane de obiecte de arta. Brooklyn cea mai populata zona a orasului, este cunoscut pentru diversitatea sa culturala, etnica, sociala si cartierele sale distinctive, beneficiind si de o plaja generoasa care este si principalul punct de atractie a zonei. Manhattan, punctul zero al New York-ului, adaposteste tot ce este mai important de vazut in aceasta impresionanta metropola, inclusiv renumita zona de cumparaturi Fifth Avenue, cea mai cunoscuta strada din Manhattan. New York gazduieste peste 5.500 dintre cele mai inalte cladiri din lume, se mandreste cu o suprafata de 110 km2 de parcuri si 23 km de plaje publice si este orasul cu cea mai mare diversitate religioasa, in concordanta cu larga sa diversitate etnica. Prin numeroasele sale atractii si renumele pe care si l-a consolidat in timp, New York este o destinatie turistica de prim rang a Statelor Unite ale Americii.

Mai multe informații
05 apr.
Bilete activități
NYC Bus Tour of Brooklyn, Bronx, Queens: Contrasts, Color and Character
NYC Bus Tour of Brooklyn, Bronx, Queens: Contrasts, Color and Character
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
6 ore 09:00 NYC Bus Tour of Brooklyn, Bronx, Queens: Contrasts, Color and Character
Experiență recomandată
Vezi detalii
08 apr.
Transport de la New York City NY la Las Vegas NV
United Airlines
United Airlines United Airlines - UA1548
16:45 - Newark, Newark Liberty Intl (EWR)
19:17 - Las Vegas, Mc Carran Intl (LAS)
5h 32m 0 PC Non-stop
Transport:  UA1548
Clasa de cabină: Economy
08 apr.
2. Las Vegas NV
Ai cazare aici
Despre destinație: Las Vegas este cel mai mare oraș din statul american Nevada. Supranumit Capitala Mondială a Divertismentului sau Orașul Păcatului, este situat în deșertul Mojave și este înconjurat de munți uscați. Las Vegas este faimos la nivel mondial pentru cazinourile și hotelurile sale consolidate și divertismentul asociat. Orașul găzduiește multe complexe mega-hoteluri decorate cu o grijă și o atenție la detalii deosebite, creând un mediu asemănător unei fantezii. Toate hotelurile au un stil unic, există atracții speciale peste tot, iar fiecare hotel are propriul său cazino. Majoritatea cazinourilor hotelurilor se află în centrul orașului, de-a lungul The Las Vegas Strip. Strip-ul este o lume de sine stătătoare. Unde altundeva poți merge să vizitezi Egiptul, New York, Veneția, Disneyland, Hollywood și multe altele pe o singură stradă? Faptul este că toată acțiunea pentru care Las Vegas este faimos se întâmplă pe această singură stradă. Bellagio ar putea fi considerat centrul neoficial al Strip-ului, unul dintre motive fiind spectacolele gratuite de fântâni muzicale care se declanșează la fiecare jumătate de oră cu diferite coregrafii acompaniate de diferite muzici. Bellagio este unul dintre cele mai elegante locuri cu o grădină superbă de flori și pentru cei cu inclinații gourmet, oferă probabil unul dintre cele mai bune bufete din oraș. The Venetian este un alt punct unde s-ar putea să te oprești mai mult datorită încercării fabuloase de a recrea Veneția în deșert. Piața principală a Veneției este plină de gondole care navighează pe canalele de apă și cântăreți de operă care își distrează publicul captiv la bord. Capătul opus al Strip-ului este cel mai apropiat de aeroport, începând cu reprezentarea amuzantă a Egiptului cu cazinoul său Luxor, în ciuda faptului că nu există piramide în Luxor, dar totul este posibil în Las Vegas.
Mai multe informații
09 apr.
Bilete activități
Big Bus Las Vegas: Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour
Big Bus Las Vegas: Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
2 ore 1-Day Ticket
Vezi detalii
11 apr.
Transport de la Las Vegas NV la București
Retur
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
16:10 - Las Vegas, Mc Carran Intl (LAS)
17:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 15h 10m 1 PC 1 Escală Tarif: Standard
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 636
16:10 - Las Vegas, Mc Carran Intl (LAS)
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL636
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: HYL0KBSA
2h 20m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1375
13:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  KL1375
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: HYL0KBSA
Tarif/ persoană De la
2.587 €
2.328 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 7
Această vacanță include
Destinații 2
Zboruri 3
Hoteluri 2
Activităţi 2

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări