Loy Krathong Festival: Circuit Chiang Mai, Bangkok, Sukhothai & Phitsanulok, Thailanda - noiembrie 2024
De la 2.228 €

Loy Krathong Festival: Circuit Chiang Mai, Bangkok, Sukhothai & Phitsanulok, Thailanda - noiembrie 2024

Pachet de vacanță
Creat: joi, 19 septembrie 2024
Ref ID: 13011658
Tarif/ persoană De la
2.475 €
2.228 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 19 septembrie 2024
Destinații: Bangkok, Phitsanulok, Sukhothai, Chiang Mai

Itinerarul tău pe zile

09 nov.
Transport de la București la Bangkok
Plecare
Qatar Airways
Qatar Airways Qatar Airways
16:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
12:05 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
+1 zi 14h 15m 30 KG 1 Escală
QR
QR Qatar Airways - QR 222
16:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
22:20 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
Transport:  QR222
Clasa de cabină: Economy
3h 25m - Connection in Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
QR
QR Qatar Airways - QR 834
01:45 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
12:05 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
Transport:  QR834
Clasa de cabină: Economy
10 nov.
1. Bangkok
Ai cazare aici
Despre destinație: Bangkok, unul dintre cele mai cosmopolite orașe din Asia, este capitala Thailandei. Bangkok este fierbinte și aglomerat, dar este destul de curat și oferă multe lucruri distractive de făcut. Bangkok are cumpărături excelente, multă cultură, temple uimitoare, mâncare delicioasă și o scenă artistică decentă. Majoritatea obiectivelor turistice din Bangkok sunt concentrate pe insula Rattanakosin, adesea numită Orașul Vechi. Palatul Mare este locul absolut de vizitat. Complexul Palatului Mare adăpostește și Templul Buddha de Smarald, Wat Phra Keow, cel mai sacru templu budist. Alte temple faimoase din Bangkok sunt templele Wat Pho și Wat Arun. Bangkok este un loc minunat pentru cumpărături. Există multe magazine, centre comerciale și piețe pentru a satisface orice dorință. Scena de viață de noapte din Bangkok este la fel de variată ca și orașul în sine, de la baruri cu bere la cluburi exclusive, piețe de cumpărături de noapte, discoteci până la petreceri hippie. Bangkok este o metropolă mare și întinsă, zgomotoasă și aglomerată, dar totuși liniștită și delicată. Este una dintre cele mai populare destinații din lume pe care trebuie să o vizitezi cel puțin o dată în viață.
Mai multe informații
10 nov.
Bilete activități
9D8N Bangkok Journey to Chiang Mai's Loy Krathong (Private)
9D8N Bangkok Journey to Chiang Mai's Loy Krathong (Private)
2 Bilete ( Adulți de la 11 ani: 2 )
9 days English Speaking - Guide
Vezi detalii
Există un transport în aceeași zi. Verifică orele
Transport de la Bangkok la Phitsanulok
Niciun mijloc de transport selectat
13 nov.
2. Phitsanulok
Ai cazare aici
Despre destinație: Pe lângă importanța sa în istoria thailandeză, Phitsanulok are râuri, munți și păduri, făcându-l o destinație ideală pentru iubitorii de frumusețe naturală. În afara carismei sale naturale excepționale, Phitsanulok oferă vizitatorilor oportunitatea de a explora capitole remarcabile ale istoriei thailandeze. De exemplu, Phitsanulok conține dovezi ale unei comunități antice datând de la 2.000 la 4.000 de ani, inclusiv topoare de piatră antice. În plus, vechiul templu Wat Chula Mani, situat la 5 kilometri sud de oraș, a fost construit chiar înainte ca regatul Sukhothai să ajungă la putere în secolul al XII-lea. Phitsanulok a înflorit sub regatele Sukhothai (1238-1378 AD) și Ayutthaya (1350-1767 AD), jucând un rol strategic în era Ayutthaya când a devenit capitala regală a regatului timp de 25 de ani, în timpul domniei regelui Borom Trailokanat. A fost, de asemenea, locul de naștere al regelui Naresuan cel Mare (R. 1590-1605), regele legendar care a declarat independența Ayutthaya împotriva Birmaniei în 1584. Regele Naresuan este cunoscut pentru lupta sa victorioasă și onorabilă, singurătate, pe un elefant împotriva unui prinț birman. Inițial era cunoscut sub numele de Song Khwae, ceea ce înseamnă două râuri, deoarece Phitsanulok se află între râurile Nan și Khwae Noi, este de asemenea o locație strategică între câmpiile centrale ale Thailandei, munții nordici și marele platou al nord-estului. Prin urmare, Phitsanulok este un centru natural și un loc ideal pentru călătorii care doresc să exploreze nordul și vestul regiunii de nord-est. Cu toate acestea, Phitsanulok este mai mult decât doar o oprire pentru turiști; este o provincie cu un număr mare de oportunități pentru turism, unde parcurile naționale și cascadele sunt așteptate să fie explorate.
Mai multe informații
Transport de la Phitsanulok la Sukhothai
Niciun mijloc de transport selectat
14 nov.
3. Sukhothai
Ai cazare aici
Despre destinație: Sukhothai este un oraș mic în nordul inferior al Thailandei, cel mai cunoscut pentru ruinele vechiului oraș Sukhothai. Numele se traduce prin "zorii fericirii". Provincia este situată pe marginea inferioară a regiunii nordice, la 427 km nord de Bangkok. Acest oraș vechi, înscris în patrimoniul mondial UNESCO în 1991, a fost transformat într-un parc istoric în care unele dintre clădirile sale, anterior îngropate sub o masă de vegetație, au fost restaurate sau reconstruite. În inima parcului, orașul regal, înconjurat de ziduri triple concentrice, adăpostește monumentele majore, cum ar fi Wat Mahatat, plasat în centrul orașului în conformitate cu cosmogonia brahmanică. Wat Mahatat a fost fondat, conform unei inscripții, în primii ani ai regatului, în jurul anului 1240, și extins în cursul domniilor ulterioare, Wat Mahatat a fost rezervat pentru devoțiunile familiei regale. Wat Sa Sri oferă o imagine încântătoare, cu proporțiile sale elegante și locația frumoasă demonstrând prioritățile estetice ale constructorilor originali.
Mai multe informații
Transport de la Sukhothai la Chiang Mai
Niciun mijloc de transport selectat
15 nov.
4. Chiang Mai
Ai cazare aici
Despre destinație: Chiang Mai este centrul nordului Thailandei și capitala provinciei cu același nume. Cu o populație de peste 170.000 de locuitori în orașul propriu-zis, este al cincilea oraș ca mărime din Thailanda. Situat pe un platou la o altitudine de 316 m, înconjurat de munți și o țară verde luxuriantă, este mult mai verde și mai liniștit decât capitala, având un aer cosmopolit și o populație semnificativă de expatriați, factori care au determinat mulți oameni din Bangkok să se stabilească permanent în acest "Trandafir al Nordului". Centrul istoric al Chiang Mai este orașul înconjurat de ziduri. Secțiuni ale zidului rămân la porți și colțuri, dar din restul doar șanțul a rămas. În interiorul zidurilor orașului Chiang Mai se află mai mult de 30 de temple care datează de la fondarea principatului, într-o combinație de stiluri birmaneze, srilankeze și Lanna Thai, decorate cu frumoase sculpturi în lemn, scări Naga, gardieni leonini și angelici, umbrele aurite și pagode împletite cu filigran de aur. Cel mai faimos este Wat Phrathat Doi Suthep, care domină orașul de pe o pantă a muntelui situată la 13 km distanță. Chiang Mai-ul modern s-a extins în toate direcțiile, dar în special spre est, către râul Ping, Mae Nam Ping, unde se află Chang Klan Rd, faimosul Night Bazaar și majoritatea hotelurilor și caselor de oaspeți din Chiang Mai. Loi Kroh Rd este centrul vieții de noapte a orașului.
Mai multe informații
18 nov.
Transport de la Chiang Mai la București
Retur
Qatar Airways
Qatar Airways Qatar Airways
18:10 - Lampang, Lampang (LPT) Aeroport alternativ
13:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 24h 10m 25 KG 2 Escale
QR
QR Qatar Airways - QR 4431
18:10 - Lampang, Lampang (LPT) Aeroport alternativ
19:45 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
Transport:  QR4431 Operated by:  Bangkok Airways
Clasa de cabină: Economy
6h 15m - Connection in Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
QR
QR Qatar Airways - QR 837
02:00 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
05:35 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
Transport:  QR837
Clasa de cabină: Economy
3h 40m - Connection in Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
QR
QR Qatar Airways - QR 221
09:15 - Doha, Hamad Intl Airport (DOH)
13:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  QR221
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
2.475 €
2.228 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 8
Această vacanță include
Destinații 4
Zboruri 2
Hoteluri 4
Activităţi 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări