Circuit self-drive in Texas, SUA - martie 2025
De la 2.673 €

Circuit self-drive in Texas, SUA - martie 2025

Pachet de vacanță
Creat: joi, 10 octombrie 2024
Ref ID: 13963354
Tarif/ persoană De la
2.673 €
Bazat pe 2 adulți
5.345 €
Pretul total
Creat: joi, 10 octombrie 2024
Destinații: Dallas, TX, Austin TX, San Antonio, Texas, Houston TX

Itinerarul tău pe zile

07 mar.
Transport de la București la Dallas, TX
Plecare
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
10:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:50 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
16h 40m 2 PC 1 Escală
TK
TK Turkish Airlines - TK 1044
10:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
12:45 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK1044
Clasa de cabină: Economy
1h 45m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 191
14:30 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
18:50 - Dallas-Fort Worth, Dallas Fort Worth Intl (DFW)
Transport:  TK191
Clasa de cabină: Economy
07 mar.
1. Dallas, TX
Ai cazare aici
Despre destinație: Găsită în statul Lone Star din Texas, Dallas este un oraș important în sudul Statelor Unite. Dallas este al nouălea oraș ca populație din Statele Unite și al treilea cel mai populat oraș din statul Texas. Unul dintre cele mai faimoase repere ale Dallas este Reunion Tower. Vizitatorii pot chiar să ia masa la un restaurant situat în vârful turnului. Gazda muzeelor și grădinilor, Fair Park este cel mai faimos pentru uimitoarea Târg de Stat din toamnă. Grădina Botanică din Dallas este o grădină minunată plină de floră exotică și locală. Cel mai bun moment pentru a vizita este, desigur, în timpul primăverii, când mii de flori sunt înflorite. Locul asasinării lui John F. Kennedy în 1963, Dealey Plaza, a devenit un reper istoric național și puteți vedea locul unde glonțul fatal l-a lovit pe președintele târziu. Faceți un tur al celei mai faimoase ferme din America. La 40 km nord de Dallas, găsim Southfork Ranch, cunoscută în întreaga lume ca locația de filmare pentru serialul "Dallas". Dallas este un centru de afaceri și comerț, precum și o metropolă aglomerată. Cu cumpărături de lux, muzee și galerii, toate în prezența unui climat cald pe tot parcursul anului, Dallas este un loc în care cu siguranță veți trăi "la maxim".
Mai multe informații
07 mar.
Închiriere masină
NISSAN VERSA
Dallas Fort Worth Intl
DALLAS FORT WORTH ARPT
20:00 - 7 mar. 2025
George Bush Intercontinental
HOUSTON GEORGE BUSH ARPT
18:00 - 18 mar. 2025
Driver age

Minimum 25, Maximum 99

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 164
Theft protection
without excess
Collision damage waiver
without excess
Pickup

DALLAS FORT WORTH ARPT - Telephone: 8336350437

2424 E 38TH STREET

Program: 06:00 - 23:00
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

HOUSTON GEORGE BUSH ARPT - Telephone 8336350437

17300 PALMETTO PNES

Program: 00:00 - 01:00, 05:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Transport de la Dallas, TX la Austin TX
Niciun mijloc de transport selectat
10 mar.
2. Austin TX
Ai cazare aici
Despre destinație: Austin, Texas, în Statele Unite ale Americii, este un oraș plin de viață și energie, așteptând să fie explorat. Cunoscut pentru muzica live, evenimentele sportive și mâncarea delicioasă, Austin este cu siguranță un loc pe care orice călător dorește să-l viziteze. Capitală a statului Texas, Austin este cunoscută ca "Capitala Live a Lumii Muzicale", găzduind sute de locații live în întreaga oraș. Orașul este de asemenea cunoscut pentru festivalul de muzică South by Southwest (SXSW), care atrage artiști și fanii muzicii din întreaga lume. În afară de muzică, Austin are multe de oferit în termeni de sport. Orașul este gazda unei echipe de fotbal profesionist, Austin FC, și a Circuitului American al Americii, care găzduiește Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii de Formula 1. Cei care iubesc mâncarea se vor bucura de scena culinară a Austinei, care oferă o gamă largă de opțiuni, de la mâncăruri tradiționale texane, la bucătărie internațională. Nu uitați să încercați faimoasele tacos texane și barbecue-ul local. Austin este, de asemenea, un oraș plin de istorie și cultură. Puteți vizita Capitoliul statului Texas, cu arhitectura sa impresionantă, sau puteți explora numeroasele muzee și galerii de artă ale orașului. Cu un peisaj natural uimitor, inclusiv Lacul Austin și Parcul de Stat McKinney Falls, există de asemenea multe oportunități pentru activități în aer liber, cum ar fi drumeții, ciclism și canotaj. Cu un amestec vibrant de muzică, sport, mâncare, istorie și frumusețe naturală, Austin, Texas, este cu siguranță un destin de neuitat pentru orice călător care dorește să experimenteze inima adevărată a Americii.
Mai multe informații
Transport de la Austin TX la San Antonio, Texas
Niciun mijloc de transport selectat
12 mar.
3. San Antonio, Texas
Ai cazare aici
Despre destinație: San Antonio este destinația supremă pentru distracția în familie. Veți găsi senzații tari de dimensiuni texane cu plimbări sălbatice în parcurile noastre de distracții, formațiuni uimitoare într-o peșteră și călătorii pe trasee pe un cal de la o fermă de tip "dude ranch". Milioane de oameni vizitează River Walk în fiecare an pentru a se bucura de acest sanctuar urban neobișnuit care șerpuiește de-a lungul râului San Antonio. Timpul de joacă în San Antonio înseamnă un singur lucru: aventură de dimensiuni texane! Fie că ești tânăr sau tânăr în suflet, senzații tari te așteaptă în parcurile noastre de distracții de clasă mondială și în stațiunile noastre acvatice. SeaWorld® San Antonio și Six Flags® Fiesta Texas sunt grozave.
Mai multe informații
Transport de la San Antonio, Texas la Houston TX
Niciun mijloc de transport selectat
15 mar.
4. Houston TX
Ai cazare aici
Despre destinație: Houston este al patrulea oraș ca populație din Statele Unite ale Americii și cel mai populat oraș din statul Texas. Houston este multicultural și vibrant, cu cartiere rezidențiale diverse și enclave de restaurante și magazine răspândite pe o arie largă. Cele mai importante locuri de vizitat în Houston sunt: Casa din Cutii de Bere, Galleria Houston, Muzeul de Științe Naturale din Houston, Centrul Spațial Houston, Discovery Green, Williams Waterwall și Muzeul Național al Istoriei Funerare. Houston este un oraș foarte modern și multicultural, unde se întâmplă întotdeauna ceva. Districtul de Teatru din Houston este una dintre cele mai mari zone din lume pentru artele spectacolului, facilitățile sale cuprinzând aproape 15.000 de locuri. Houston oferă muzee excelente, parcuri frumoase, o arhitectură impresionantă a zgârie-norilor și numeroase restaurante remarcabile.
Mai multe informații
18 mar.
Transport de la Houston TX la București
Retur
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
22:20 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
20:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 15h 10m 2 PC 1 Escală
TK
TK Turkish Airlines - TK 34
22:20 - Houston, George Bush Intercontinental (IAH)
18:15 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK34
Clasa de cabină: Economy
1h 55m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 1045
20:10 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
20:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  TK1045
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
2.673 €
Bazat pe 2 adulți
5.345 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 11
Această vacanță include
Destinații 4
Zboruri 2
Hoteluri 4
Masini 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări