Patrimoniul muzical al SUA - circuit cu masina inchiriata
De la 2.727 €

Patrimoniul muzical al SUA - circuit cu masina inchiriata

Pachet de vacanță
Creat: marți, 27 august 2024
Ref ID: 9474677
Tarif/ persoană De la
3.030 €
2.727 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 27 august 2024
Destinații: Chicago IL, KY, Nashville, TN, Memphis, TN, Jackson, Mississippi, New Orleans, LA

Descriere

Itinerarul tău pe zile

18 mar.
Transport de la București la Chicago IL
Plecare
Air France
Air France Air France
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
16:05 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
14h 25m 0 PC 1 Escală
AF
AF Air France - AF 6636
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
11:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  AF6636 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
2h 10m - Connection in Paris, Charles De Gaulle (CDG)
AF
AF Air France - AF 136
13:10 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
16:05 - Chicago, Chicago Ohare Intl (ORD)
Transport:  AF136
Clasa de cabină: Economy
18 mar.
1. Chicago IL
Ai cazare aici
Despre destinație: Chicago, odată un mic punct de comerț pe Lacul Michigan, a crescut pentru a deveni unul dintre cele mai faimoase orașe ale țării. Vizitați "Orașul Vânturilor" și savurați o pizza deep dish pentru o experiență de vacanță cu adevărat unică. Urmați "The Loop", principalul district de afaceri al orașului, și admirați gama sa de clădiri înalte, consulate și universități. Cumpărăturile și mâncarea rafinată abundă în această zonă. Dacă v-ați epuizat în orașul propriu-zis, stabiliți un ritm mai liniștit la Riverwalk, o cale pietonală de-a lungul râului Chicago, sau vizitați multele muzee și parcuri pe care orașul le are de oferit. Nu veți crede niciodată că sunteți de fapt în centrul orașului când treceți prin Conservatorul Garfield Park, iar Institutul de Artă din Chicago vă va permite să apreciați opere creative din întreaga lume. Cele mai importante locuri de vizitat în Chicago sunt: Turnul Willis, un simbol iconic al orașului, Parcul Millennium, un mare parc urban, printre cele mai faimoase repere ale Chicago și un loc pentru multe evenimente majore ale orașului, Acvariul Shedd, unul dintre cele mai mari acvarii din lume. Numit peluza din față a Chicago, Parcul Grant este un parc minunat amenajat și oferă multe locuri pentru o evadare urbană, Navy Pier, situat chiar pe Lacul Michigan, are o atmosferă festivă cu divertisment, magazine și restaurante. Niciun tur al Chicago nu este complet fără o mențiune a vieții de noapte, așa că încheiați-vă ziua la un lounge de jazz și lăsați sunetul dulce al muzicii să vă transporte.
Mai multe informații
18 mar.
Închiriere masină
B FORD FOCUS
Chicago Ohare Intl
CHICAGO OHARE INTL AP
17:15 - 18 mar. 2025
Chicago Ohare Intl
CHICAGO OHARE INTL AP
10:00 - 29 mar. 2025
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 500,00
Theft protection
with excess up to 500 USD
Collision damage waiver
with excess up to 500 USD
Pickup

CHICAGO OHARE INTL AP - Telephone: 8772830898

10255 WEST ZEMKE ROAD

Program: 06:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

CHICAGO OHARE INTL AP - Telephone 8772830898

10255 WEST ZEMKE ROAD

Program: 06:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
19 mar.
Bilete activități
Big Bus Chicago: Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour by Open-Top Bus
Big Bus Chicago: Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour by Open-Top Bus
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
2 ore 1-Day Ticket
Vezi detalii
Transport de la Chicago IL la KY
Niciun mijloc de transport selectat
21 mar.
2. KY
Ai cazare aici
Despre destinație: Louisville este cel mai mare oraș din Commonwealth-ul Kentucky și al 30-lea cel mai populat oraș din Statele Unite. Este unul dintre cele două orașe din Kentucky desemnate ca fiind de primă clasă, celălalt fiind al doilea cel mai mare oraș al statului, Lexington. Louisville este sediul istoric și, din 2003, sediul nominal al comitatului Jefferson. Louisville a fost fondat în 1778 de George Rogers Clark și este numit după regele Ludovic al XVI-lea al Franței, făcând din Louisville unul dintre cele mai vechi orașe la vest de Munții Apalași. Situat lângă Cascadele Ohio, singurul obstacol major pentru traficul fluvial între râul Ohio superior și Golful Mexic, așezarea a crescut inițial ca un loc de portaj. A fost orașul fondator al Căii Ferate Louisville și Nashville, care a crescut într-un sistem de 9.700 km (6.000 mile) ce acoperă 13 state. Astăzi, orașul este cunoscut ca fiind gazda Kentucky Derby, Kentucky Fried Chicken, Universitatea din Louisville și echipele sale sportive Louisville Cardinals, bâtele de baseball Louisville Slugger și trei dintre cele șase companii Fortune 500 din Kentucky. Principalul său aeroport este, de asemenea, locul hub-ului aerian mondial al United Parcel Service. Din 2003, granițele Louisville sunt aceleași cu cele ale comitatului Jefferson datorită unei fuziuni între oraș și comitat. Numele oficial al acestui guvern consolidat oraș-comitat este Louisville/Jefferson County Metro Government, abreviat Louisville Metro. În ciuda fuziunii și redenumirii, termenul "comitatul Jefferson" continuă să fie folosit în unele contexte referitoare la Louisville Metro, în special incluzând orașele încorporate din afara "echilibrului" care formează Louisville propriu-zis. Populația totală consolidată a orașului, conform estimării recensământului din 2014, era de 760.026. Cu toate acestea, totalul echilibrului de 612.780 exclude alte locuri încorporate și orașele semiautonome din comitat și este populația listată în majoritatea surselor și clasamentelor naționale.
Mai multe informații
Transport de la KY la Nashville, TN
Niciun mijloc de transport selectat
22 mar.
3. Nashville, TN
Ai cazare aici
Despre destinație: Nashville este un oraș care aparține statului american Tennessee și este sediul administrativ al județului Davidson. Acest oraș este cunoscut la nivel mondial ca "Orașul Muzicii" deoarece există o mare industrie muzicală, în special în muzica country. Dacă iubești muzica nu poți să uiți să vizitezi marea Grand Ole Opry, un teatru perfect proiectat unde sunt concerte în fiecare zi. Aici au trecut vedete precum Dolly Parton. De asemenea, este cunoscut ca "Atena Sudului", cu arhitectura sa neoclasică și facilitățile sale educaționale. Este un oraș cu o scenă muzicală animată. Dacă îți place cultura, vizitează muzee precum Muzeul de Stat Tennessee unde poți învăța toată povestea acestui oraș sau Centrul de Știință Adventure, unde vei găsi totul despre știință. Dacă îți plac parcurile naturale și natura nu uita să vizitezi Grădinile Hotelului Opryland, o grădină imensă cu tot felul de vegetație și prin care trece un râu, toate într-o cupolă de sticlă. În ceea ce privește viața de noapte, Nashville este un oraș animat unde există multe locuri pentru a te distra și a te bucura de o noapte bună, cum ar fi barul The Big Bang Dueling Pianos cu o atmosferă muzicală grozavă sau Robert's Western World, un pub cu atmosferă western. Fără îndoială, Nashville este orașul ideal pentru a veni să vizitezi cu familia și pentru a avea o experiență minunată.
Mai multe informații
23 mar.
Bilete activități
90-Minute Legends of Music City Guided Historical Walking Tour
90-Minute Legends of Music City Guided Historical Walking Tour
2 Bilete ( Adulţi de la 12 la 101 ani: 2 )
1 hour and 30 minutes 10:00 Legends of Music City Tour
Vezi detalii
Transport de la Nashville, TN la Memphis, TN
Niciun mijloc de transport selectat
23 mar.
4. Memphis, TN
Ai cazare aici
Despre destinație: Memphis este un oraș care aparține statului american Tennessee, fiind de asemenea și reședința județului Shelby. Orașul se află între râurile Wolf și Mississippi. Memphis este cu siguranță unul dintre cele mai cunoscute și populare orașe din Statele Unite. Pentru cei care iubesc muzica, Memphis este un oraș obligatoriu, deoarece este locul de naștere al unor stiluri de muzică precum blues, soul și rock and roll. În legendara casă de discuri Sun Records, unele voci privilegiate precum Elvis Presley, Roy Orbinson, Jerry Lee Lewys sau Johnny Cash și-au înregistrat unele dintre albumele lor. O atracție turistică populară este vizitarea casei Graceland, care a aparținut Regelui Rock, Elvis Presley. Este a doua casă cea mai vizitată din Statele Unite și există mai multe tururi ghidate. Pentru cei care iubesc baschetul, Memphis este de asemenea un oraș potrivit, deoarece are o echipă de baschet în NBA, Memphis Grizzlies, și puteți urmări jocurile lor sau puteți face un tur în stadionul lor FedExForum, care are o capacitate de 18,119 persoane. Dar, pe lângă toate acestea, în Memphis există multe activități de făcut. Iubitorii de cultură și artă pot vizita muzee precum Muzeul Național al Drepturilor Civile, unde puteți învăța istoria acestui oraș și Muzeul de Artă Brooks din Memphis, unde sunt expoziții mari în fiecare zi. Memphis este cunoscut și pentru clima sa bună și pentru gastronomia sa, nu uitați să încercați coastele de porc la grătar. În final, are o viață de noapte foarte zgomotoasă și este plin de baruri și pub-uri precum BB King's Blues Club.
Mai multe informații
24 mar.
Bilete activități
Guided Memphis City Tour with Riverboat Cruise along Mississippi River
Guided Memphis City Tour with Riverboat Cruise along Mississippi River
2 Bilete ( Adulţi de la 7 la 101 ani: 2 )
6 hours and 30 minutes 09:00 Memphis City Tour/Riverboat
Vezi detalii
Transport de la Memphis, TN la Jackson, Mississippi
Niciun mijloc de transport selectat
25 mar.
5. Jackson, Mississippi
Ai cazare aici
Despre destinație: Jackson este capitala statului Mississippi. Un loc unde muzica live își găsește întotdeauna un cămin. Aici au loc mari rodeouri în competiția națională Dixie. Vizitează grădinile Myllene, Planetariul, muzeul memorial al războiului, centrul de telecomunicații, muzeul de științe naturale din Mississippi, Muzeul de Artă și vechea și noua clădire a Capitoliului de Stat. În weekenduri, poți găsi întotdeauna spectacole live la care să participi. Jackson are o scenă muzicală înfloritoare, iar diverse baruri precum Martins, WC Dons și Hal & Mal's găzduiesc adesea muzică.
Mai multe informații
Transport de la Jackson, Mississippi la New Orleans, LA
Niciun mijloc de transport selectat
26 mar.
6. New Orleans, LA
Ai cazare aici
Despre destinație: New Orleans este un important port al Statelor Unite și cel mai mare oraș și zonă metropolitană din statul Louisiana. New Orleans este situat în Delta Fluviului Mississippi, pe malurile de est și vest ale fluviului Mississippi și la sud de Lacul Pontchartrain. Zona de-a lungul râului este caracterizată de creste și văi. Cimitirele Saint Louis, cimitire istorice construite în secolul al 18-lea, sunt unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orașului. În iconicul Jackson Square găsim Catedrala Sfântul Louis. Acest monument istoric național este cea mai veche catedrală în funcțiune continuă din țară. Unul dintre cele mai faimoase cartiere ale Americii este French Quarter din New Orleans. Bucurați-vă de arhitectura istorică, cluburile de jazz și restaurantele care abundă în zonă. French Quarter este, de asemenea, punctul fierbinte al sărbătorilor de Mardi Gras. Mardi Gras este impresionantul carnaval al orașului. Milioane de oameni participă la carnaval și se bucură de paradele și balurile sale. New Orleans este unul dintre cele mai unice orașe din Statele Unite. Culturile cajun, creole și afro-americane din Louisiana au avut un impact semnificativ asupra arhitecturii, artei și muzicii din New Orleans.
Mai multe informații
27 mar.
Bilete activități
New Orleans Jazz Tour: History and Live Jazz
New Orleans Jazz Tour: History and Live Jazz
2 Bilete ( Adulţi de la 21 la 100 ani: 2 )
2 hours and 30 minutes 17:00 Small group
Vezi detalii
29 mar.
Transport de la New Orleans, LA la București
Retur
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines
14:20 - New Orleans, Louis Armstrong New Orleans Intl (MSY)
13:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 14h 50m 0 PC 2 Escale
DL
DL Delta Air Lines - DL 409
14:20 - New Orleans, Louis Armstrong New Orleans Intl (MSY)
16:50 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
Transport:  DL409
Clasa de cabină: Economy
55m - Connection in Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
Change from terminal S to I
DL
DL Delta Air Lines - DL 72
17:45 - Atlanta, Hartsfield Jackson Atlanta Intl (ATL)
08:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  DL72
Clasa de cabină: Economy
1h 30m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
DL
DL Delta Air Lines - DL 9682
09:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  DL9682 Operated by:  KLM Royal Dutch Airlines
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
3.030 €
2.727 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 11
Această vacanță include
Destinații 6
Zboruri 2
Hoteluri 6
Masini 1
Activităţi 4

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări