Culorile din New England, SUA - self drive
De la 2.359 €

Culorile din New England, SUA - self drive

Inspiratie de calatorie
Creat: marți, 15 octombrie 2024
Ref ID: 9520235
Tarif/ persoană De la
2.359 €
Bazat pe 2 adulți
4.719 €
Pretul total
Creat: marți, 15 octombrie 2024
Destinații: Boston MA, Portland, Maine, Bar Harbor ME, MA, Newport, RI, Cape Cod MA, Martha's Vineyard, MA, Boston MA

Itinerarul tău pe zile

05 mai
Transport de la București la Boston MA
Plecare
British Airways
British Airways British Airways
15:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
22:35 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
14h 5m 0 PC 1 Escală
BA
BA British Airways - BA 887
15:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
17:00 - London, Heathrow (LHR)
Transport:  BA887
Clasa de cabină: Economy
3h 10m - Connection in London, Heathrow (LHR)
Change from terminal 3 to 5
BA
BA British Airways - BA 239
20:10 - London, Heathrow (LHR)
22:35 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
Transport:  BA239
Clasa de cabină: Economy
05 mai
1. Boston MA
Ai cazare aici
Despre destinație: Boston este capitala și cel mai mare oraș al statului Massachusetts. Unul dintre cele mai vechi orașe din Statele Unite, Boston a fost fondat în 1630 de coloniștii puritani din Anglia și este încă considerat cel mai european dintre orașele Statelor Unite. Boston Common și Gardens este una dintre principalele atracții ale orașului și este punctul de plecare pentru Freedom Trail, datând din 1634. Acest parc public central este iubit atât de localnici, cât și de vizitatori. Clădirea statului Massachusetts, cu cupola sa de aur, nu poate fi ratată. Este sediul guvernului Massachusetts. Faneuil Hall, construită în 1742, a fost o sală de întâlnire importantă. Astăzi există o piață care oferă multe locuri de mâncare și cumpărături. Un cartier istoric faimos al Bostonului este Beacon Hill, printre străzile sale bine conservate, veți avea senzația că ați călătorit înapoi în timp. Se spune că Biserica Trinity este una dintre cele mai mari clădiri din țară și merită vizitată. Faimoasă în întreaga lume și considerată a fi cea mai mare instituție academică din lume, Universitatea Harvard oferă tururi ale campusului său pentru a se bucura de atmosfera minunată. Multe clădiri importante cu diverse stiluri arhitecturale se află în Copley Square. Este, de asemenea, locul liniei de sosire a Maratonului din Boston. Boston este orașul perfect pentru iubitorii de istorie. Bogata istorie colonială și revoluționară a Bostonului aduce vizitatori în acest oraș tot timpul anului. Explorarea Bostonului pe jos permite noi și interesante vederi și aventuri la fiecare pas. Fiecare cartier din Boston este diferit și are propriul său stil și cultură distinctă.
Mai multe informații
05 mai
Închiriere masină
C MAZDA 3 4 DOOR
General Edward Lawrence Logan Intl
BOSTON LOGAN INTL AP
23:45 - 5 mai 2025
General Edward Lawrence Logan Intl
BOSTON LOGAN INTL AP
18:00 - 16 mai 2025
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 500,00
Theft protection
with excess up to 500 USD
Collision damage waiver
with excess up to 500 USD
Pickup

BOSTON LOGAN INTL AP - Telephone: 8772830898

100 TOMAHAWK DRIVE

Program: 00:00 - 01:30, 06:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

BOSTON LOGAN INTL AP - Telephone 8772830898

100 TOMAHAWK DRIVE

Program: 00:00 - 01:30, 06:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Transport de la Boston MA la Portland, Maine
Niciun mijloc de transport selectat
07 mai
2. Portland, Maine
Ai cazare aici
Despre destinație: La două ore la nord de Boston se află Portland, capitala statului Maine, cunoscut pentru oferta sa gastronomică și producția de bere. Putem să ne plimbăm pe străzile pavate din Puerto Viejo și să vizităm magazine și galerii de artă. Pentru a mânca, ar trebui să mergi la J's Oyster, un loc de modă veche unde poți gusta o bună homar și alte fructe de mare. La Eventide, un restaurant mult mai modern și contemporan, oferta de stridii care ne întâmpină de îndată ce intrăm ne va face să ne dorim să revenim. Din Portland poți lua un feribot către unele insule din Casco Bay, cum ar fi Peaks Island, unde, la doar 15 minute de capitală, pare că timpul încetinește. Poți închiria un cărucior de golf pentru a te plimba sau să îți iei bicicleta pe barcă. Ar trebui să vizitezi cel mai vechi far din stat, Portland Head Light.
Mai multe informații
Transport de la Portland, Maine la Bar Harbor ME
Niciun mijloc de transport selectat
08 mai
3. Bar Harbor ME
Ai cazare aici
Despre destinație: Bar Harbor este un oraș pe Insula Muntele Desert din Comitatul Hancock, Maine, Statele Unite. Conform recensământului din 2010, populația sa este de 5,235. În timpul sezonului de vară și toamnă, este o destinație turistică populară și, până la un incendiu catastrofal în 1947, orașul a fost o colonie de vară renumită pentru cei bogați. Orașul găzduiește Colegiul Atlanticului, Laboratorul Jackson, Banca și Trustul Bar Harbor și Laboratorul Biologic MDI. Bar Harbor este, de asemenea, acasă pentru cele mai mari părți ale Parcului Național Acadia, inclusiv Muntele Cadillac, cel mai înalt punct într-o rază de 25 de mile (40 km) de coasta de est a Statelor Unite.
Mai multe informații
Transport de la Bar Harbor ME la MA
Niciun mijloc de transport selectat
09 mai
4. MA
Ai cazare aici
Despre destinație: Burlington este un oraș în comitatul Middlesex, Massachusetts, Statele Unite. Populația era de 26.377 la recensământul din 2020.
Mai multe informații
Transport de la MA la Newport, RI
Niciun mijloc de transport selectat
11 mai
5. Newport, RI
Ai cazare aici
Despre destinație: Newport este un oraș de coastă situat pe Insula Aquidneck în Comitatul Newport, Rhode Island. Se află în Golful Narragansett, la aproximativ 53 km sud-est de Providence, 32 km sud de Fall River, Massachusetts, 119 km sud de Boston și 290 km nord-est de New York City. Este cunoscut ca o stațiune de vară din New England și este faimos pentru conacele sale istorice și pentru bogata sa istorie în navigație. A fost locul primelor turnee U.S. Open atât la tenis, cât și la golf, precum și al fiecărei provocări la America's Cup între 1930 și 1983. Este, de asemenea, sediul Universității Salve Regina și al Stației Navale Newport, care găzduiește Colegiul de Război Naval al Statelor Unite, Centrul de Război Submarin Naval și un important centru de instruire al Marinei. A fost un oraș port major în secolul al XVIII-lea și se mândrește cu multe clădiri din era colonială. Orașul este reședința comitatului Newport, care nu are funcții guvernamentale în afară de granițele administrative ale instanțelor și corecțiilor șerifului. Era cunoscut pentru găzduirea "Casei Albe de Vară" în timpul administrațiilor președinților Dwight D. Eisenhower și John F. Kennedy. Populația este de 25.163 conform recensământului din 2020. Fiind înconjurat de apă oceanică, Newport este adesea mai răcoros decât unele orașe de coastă mai la nord, cum ar fi Boston.
Mai multe informații
Transport de la Newport, RI la Cape Cod MA
Niciun mijloc de transport selectat
12 mai
6. Cape Cod MA
Ai cazare aici
Despre destinație: Cape Cod este una dintre zonele esențiale de vară de pe coasta de est a Statelor Unite. Situat între Boston și New York, acesta a fost unul dintre primele locuri din America de Nord în care s-au stabilit pelerinii englezi care au sosit cu Mayflower în toamna anului 1620. Înainte de sosirea lor, acest loc era locuit de tribul Wampanoag. Astăzi este un loc ideal pentru a călători cu mașina, oprindu-te în diferite locații sau făcând un traseu prin numeroasele sale faruri și peisaje idilice în care coasta în multe cazuri își prezintă starea sălbatică, deoarece puternica eroziune generată de ocean nu permite construirea de complexe hoteliere mari. Unele dintre orașele sau localitățile pe care nu ar trebui să le ratezi sunt Hyannis, unul dintre cele mai mari orașe de pe Cape Cod și stațiunea de vară esențială a familiei Kennedy; Sandwich, un mic oraș care a fost unul dintre primele orașe fondate în zonă, Chatam, un mic oraș cu o oprire obligatorie pentru a vedea farul său, unul dintre cele mai faimoase; Provincetown, unul dintre cele mai animate orașe, cu multă atmosferă și prietenos cu comunitatea gay. dacă te duci, nu uita să încerci faimosul lor homar. Alte puncte de interes sunt Eastham, Truro sau Falmouth. În întreaga zonă vei găsi o ofertă foarte variată de cazare, restaurante și activități.
Mai multe informații
Transport de la Cape Cod MA la Martha's Vineyard, MA
Niciun mijloc de transport selectat
13 mai
7. Martha's Vineyard, MA
Ai cazare aici
Despre destinație: Martha's Vineyard este o insulă situată la sud de Cape Cod în Massachusetts, Statele Unite, cunoscută pentru a fi o colonie de vară prosperă. Martha's Vineyard include insula mai mică adiacentă Chappaquiddick, care este de obicei conectată la Vineyard, deși furtunile și uraganele le-au separat, așa cum s-a întâmplat în 2007. Este a 58-a cea mai mare insulă din Statele Unite, cu o suprafață de aproximativ 96 de mile pătrate (250 km2), și a treia cea mai mare de pe Coasta de Est a Statelor Unite, după Long Island și Mount Desert Island. Martha's Vineyard constituie cea mai mare parte a comitatului Dukes, Massachusetts, care include și Insulele Elizabeth și insula Nomans Land.
Mai multe informații
Transport de la Martha's Vineyard, MA la Boston MA
Niciun mijloc de transport selectat
14 mai
8. Boston MA
Ai cazare aici
Despre destinație: Boston este capitala și cel mai mare oraș al statului Massachusetts. Unul dintre cele mai vechi orașe din Statele Unite, Boston a fost fondat în 1630 de coloniștii puritani din Anglia și este încă considerat cel mai european dintre orașele Statelor Unite. Boston Common și Gardens este una dintre principalele atracții ale orașului și este punctul de plecare pentru Freedom Trail, datând din 1634. Acest parc public central este iubit atât de localnici, cât și de vizitatori. Clădirea statului Massachusetts, cu cupola sa de aur, nu poate fi ratată. Este sediul guvernului Massachusetts. Faneuil Hall, construită în 1742, a fost o sală de întâlnire importantă. Astăzi există o piață care oferă multe locuri de mâncare și cumpărături. Un cartier istoric faimos al Bostonului este Beacon Hill, printre străzile sale bine conservate, veți avea senzația că ați călătorit înapoi în timp. Se spune că Biserica Trinity este una dintre cele mai mari clădiri din țară și merită vizitată. Faimoasă în întreaga lume și considerată a fi cea mai mare instituție academică din lume, Universitatea Harvard oferă tururi ale campusului său pentru a se bucura de atmosfera minunată. Multe clădiri importante cu diverse stiluri arhitecturale se află în Copley Square. Este, de asemenea, locul liniei de sosire a Maratonului din Boston. Boston este orașul perfect pentru iubitorii de istorie. Bogata istorie colonială și revoluționară a Bostonului aduce vizitatori în acest oraș tot timpul anului. Explorarea Bostonului pe jos permite noi și interesante vederi și aventuri la fiecare pas. Fiecare cartier din Boston este diferit și are propriul său stil și cultură distinctă.
Mai multe informații
15 mai
Transport de la Boston MA la București
Retur
American Airlines
American Airlines American Airlines
20:05 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
00:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+2 zile 21h 40m 0 PC 1 Escală
AA
AA American Airlines - AA 108
20:05 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
07:50 - London, Heathrow (LHR)
Transport:  AA108
Clasa de cabină: Economy
11h 40m - Connection in London, Heathrow (LHR)
AA
AA American Airlines - AA 6707
19:30 - London, Heathrow (LHR)
00:45 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  AA6707 Operated by:  British Airways
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
2.359 €
Bazat pe 2 adulți
4.719 €
Pretul total
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 10
Această vacanță include
Destinații 8
Zboruri 2
Hoteluri 8
Masini 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări