Circuit SUA - Coasta de Est - martie 2025
De la 2.269 €

Circuit SUA - Coasta de Est - martie 2025

Pachet de vacanță
Creat: miercuri, 28 august 2024
Ref ID: 9549826
Tarif/ persoană De la
2.521 €
2.269 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 28 august 2024
Destinații: New York City NY, Philadelphia PA, Washington DC, Miami Beach, FL

Itinerarul tău pe zile

24 mar.
Transport de la București la New York City NY
Plecare
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
15:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
23:15 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
13h 45m 2 PC 1 Escală
TK
TK Turkish Airlines - TK 1040
15:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:05 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK1040
Clasa de cabină: Economy
1h 0m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 11
19:05 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
23:15 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
Transport:  TK11
Clasa de cabină: Economy
24 mar.
1. New York City NY
Ai cazare aici
Despre destinație:

New York-ul este asa cum il vrei tu: cochet si stilat sau modern; un templu al culturii sau un mare centru comercial. New York-ul este cel mai vizitat oras din Statele Unite, dar si unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda.


Explorarea este o placere continua, caci fiecare zona ofera o senzatie si o arhitectura diferita de la vilele in stil Beaux Arts pana la zgarie norii impozanti. Fascinant si cu un stil inconfundabil, acesta promite sa nu dezamageasca niciodata. New York-ul este un oras fabulos tot timpul anului, dar in preajma sarbatorilor de iarna se transforma complet, imbracand o mantie luminoasa si un aer de sarbatoare ce domneste peste tot. Cel mai populat oras din Statele Unite, New York are statutul de cel mai mare oras al SUA inca din 1790, fiind, de asemenea, si primul oras capitala al statului si locul de numire a lui George Washington ca primul presedinte al SUA. De mai bine de un secol, este unul dintre centrele mondiale importante de comert si finante.


Situat in nord-estul SUA, la confluenta Raului Hudson cu oceanul, New York este impartit in cinci zone: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si Insula Staten si este metropola cu cea mai mare densitate din Statele Unite. Multe dintre cartierele si monumentele orasului au o foarte mare popularitate in intreaga lume. Statuia Libertatii intampina milioanele de emigranti ce veneau in America la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX. Strada Wall Street din Manhattan este un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Chinatown, cartierul chinezesc din Manhattan, este a doua mare enclava chinezeasca din emisfera vestica, dupa cea din San Francisco. Broadway este strada a carui nume este strans legata de industria divertismentului (teatru si spectacole). Situat in apropiere de Central Park, Metropolitan Museum este unul dintre cele mai mari si apreciate muzee din lume, gazduind o colectie impresionanta de peste doua milioane de obiecte de arta. Brooklyn cea mai populata zona a orasului, este cunoscut pentru diversitatea sa culturala, etnica, sociala si cartierele sale distinctive, beneficiind si de o plaja generoasa care este si principalul punct de atractie a zonei. Manhattan, punctul zero al New York-ului, adaposteste tot ce este mai important de vazut in aceasta impresionanta metropola, inclusiv renumita zona de cumparaturi Fifth Avenue, cea mai cunoscuta strada din Manhattan. New York gazduieste peste 5.500 dintre cele mai inalte cladiri din lume, se mandreste cu o suprafata de 110 km2 de parcuri si 23 km de plaje publice si este orasul cu cea mai mare diversitate religioasa, in concordanta cu larga sa diversitate etnica. Prin numeroasele sale atractii si renumele pe care si l-a consolidat in timp, New York este o destinatie turistica de prim rang a Statelor Unite ale Americii.

Mai multe informații
25 mar.
Bilete activități
Big Bus New York: Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour by Open-top Bus
Big Bus New York: Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour by Open-top Bus
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
3 ore 2-Day, Downtown & Uptown Loops
Vezi detalii
28 mar.
Transport de la New York City NY la Philadelphia PA
Amtrak - 2V645
12:05 - New York (Penn Station), New York
13:25 - Philadelphia (30th St), Pennsylvania
1h 20m Non-stop
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Value
28 mar.
2. Philadelphia PA
Ai cazare aici
Despre destinație: Philadelphia este cel mai mare oraș din statul Pennsylvania, al doilea cel mai mare oraș de pe Coasta de Est a Statelor Unite și al cincilea oraș ca populație din Statele Unite. Se află în nord-estul Statelor Unite, de-a lungul râurilor Delaware și Schuylkill, și este singurul oraș-comitat consolidat din Pennsylvania. La Franklin Court găsim Cimitirul Christ Church, un alt reper faimos, unde Ben Franklin și alți patru semnatari ai Declarației de Independență au fost înmormântați. Sala Congresului a fost casa primului Congres. Pe lângă asta, George Washington și John Adams au fost inaugurați aici, iar Declarația Drepturilor a fost ratificată chiar în interior. Cea mai faimoasă atracție a Philadelphiei, Clopotul Libertății, a fost sunat pentru a comemora audierea Declarației de Independență în 1776. Clopotul cântărește 2.000 de lire, ceea ce s-ar putea să nu fie aparent doar uitându-te la el. Philadelphia este un oraș spectaculos de vizitat. Este primitor și încărcat cu istorie și are un amestec minunat de vechi și nou și de istoric și modern. Există multe locuri, restaurante, cluburi și muzee care să vă țină ocupați, împreună cu mai multe parcuri deschise care punctează centrul și, desigur, râurile, care adaugă la seninătatea acestui oraș vibrant.
Mai multe informații
29 mar.
Transport de la Philadelphia PA la Washington DC
Amtrak - 2V103
10:20 - Philadelphia (30th St), Pennsylvania
12:17 - Washington, DC Union Station
1h 57m Non-stop
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Value
29 mar.
3. Washington DC
Ai cazare aici
Despre destinație: Washington, D.C., oficialmente Districtul Columbia și cunoscut în mod obișnuit sub numele de Washington, "Districtul" sau pur și simplu D.C., este capitala Statelor Unite. Situat de-a lungul râului Potomac, pe coasta de est a țării, Districtul se află sub jurisdicția exclusivă a Congresului Statelor Unite și, prin urmare, nu face parte din niciun stat american. Casa Albă, simbolic cea mai importantă clădire a țării, este locul unde președinții SUA au trăit și au lucrat timp de mai mult de 200 de ani. Dominând orizontul Washington DC se află Monumentul Washington. Acesta este dedicat primului președinte american, George Washington. Recunoscut în întreaga lume și un remarcabil punct de reper neoclasic, Capitoliul este locul unde se întâlnesc Senatul și Camera Reprezentanților SUA. Catedrala Națională este cea mai cunoscută catedrală americană. Această frumoasă clădire a fost locul pentru multe servicii memoriale naționale. Printre cele mai importante instituții ale țării, Curtea Supremă oferă tururi pentru a afla despre istoria și funcționarea sa internă. Dedicat lui Abraham Lincoln, Memorialul Lincoln a fost finalizat în 1922 și este modelat după templele grecești. Magnifica Bibliotecă a Congresului este cea mai mare bibliotecă din lume și găzduiește aproximativ 90 de milioane de materiale de arhivă. Memorialul Jefferson este modelat după Panteonul din Roma și este dedicat lui Thomas Jefferson, al treilea președinte american și unul dintre Părinții Fondatori. D.C. și-a pierdut reputația de oraș plictisitor și periculos și acum are cumpărături, restaurante și viață de noapte demne de o metropolă de clasă mondială. Călătorii vor găsi orașul nou, incitant și decisiv cosmopolit și internațional.
Mai multe informații
30 mar.
Bilete activități
Big Bus DC: Hop-On Hop-Off Tour by Open-top Bus with 17 Stops
Big Bus DC: Hop-On Hop-Off Tour by Open-top Bus with 17 Stops
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
2 ore 1-Day Ticket
Experiență recomandată
Vezi detalii
31 mar.
Transport de la Washington DC la Miami Beach, FL
American Airlines
American Airlines American Airlines - AA1627
11:44 - Washington, Ronald Reagan Washington Natl (DCA) Aeroport alternativ
14:34 - Miami, Miami Intl (MIA)
2h 50m 0 PC Non-stop Tarif: Basic Economy
Transport:  AA1627
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: O7AJZNBX
31 mar.
4. Miami Beach, FL
Ai cazare aici
Despre destinație: Miami Beach este tot ce ai auzit, dar trebuie să-l vezi pentru tine. Luați un tur Art Deco de la Miami Beach pentru a aprecia pe deplin arhitectura semnăturii zonei. Districtul South Beach Art Deco este o colecție capricioasă, cu peste 800 de clădiri protejate arhitectural în Miami Beach, din anii 1930 și 1940 - o vizită clară. Păstrați-vă într-unul dintre hotelurile sale de tip boutique sau throwback - veți găsi, de asemenea, câteva dintre cele mai bune mese, viata de noapte și spa-urile din Miami Beach aici. Terasa Ocean Beach de la North Beach devine din ce în ce mai mică o versiune mai mică a hotelului South Beach, cu hoteluri și cafenele care invită la ocean. Indiferent, asigurați-vă că mergeți la o plimbare pe plajă sau la Parcul Haulover pentru pescuit, plimbări cu bicicleta, tenis sau golf. Și, bineînțeles, viața de noapte din Miami Beach întotdeauna încheie o zi de concediu de neuitat.
Mai multe informații
03 apr.
Transport de la Miami Beach, FL la București
Retur
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
10:45 - Miami, Miami Intl (MIA)
08:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 14h 25m 2 PC 1 Escală
TK
TK Turkish Airlines - TK 158
10:45 - Miami, Miami Intl (MIA)
05:05 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK158
Clasa de cabină: Economy
1h 45m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 1043
06:50 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
08:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  TK1043
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
2.521 €
2.269 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 10
Această vacanță include
Destinații 4
Zboruri 5
Hoteluri 4
Activităţi 2

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări