Coasta de Vest a SUA - circuit cu masina inchiriata - aprilie 2025
De la 2.508 €

Coasta de Vest a SUA - circuit cu masina inchiriata - aprilie 2025

Pachet de vacanță
Creat: miercuri, 28 august 2024
Ref ID: 9621431
Tarif/ persoană De la
2.787 €
2.508 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 28 august 2024
Destinații: Los Angeles CA, Palm Springs CA, Sedona AZ, Marele Canion AZ, Valea Monumentelor UT, Parcul Național Zion, UT, Las Vegas NV, Lacurile Mamut CA, San Francisco CA

Descriere

Itinerarul tău pe zile

07 apr.
Transport de la București la Los Angeles CA
Plecare
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
08:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:50 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
16h 15m 0 PC 1 Escală Tarif: Light
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 2700
08:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL2700 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
2h 5m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 603
12:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:50 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
Transport:  KL603
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
07 apr.
1. Los Angeles CA
Ai cazare aici
Despre destinație: Supranumită Orașul Îngerilor, Los Angeles este un centru mondial de afaceri, comerț internațional, divertisment, cultură, media, modă, știință, sport, tehnologie și educație. Los Angeles este arhitectural divers și atracțiile sale sunt răspândite pe o suprafață mare. Centrul orașului este un centru urban înfloritor, un district de afaceri și acasă pentru coridorul cultural Grand Avenue. Toată lumea știe despre Hollywood și trebuie să vizitați semnul Hollywood, când sunteți în Los Angeles, precum și Hollywood Walk of Fame, unde Hollywood își sărbătorește contribuția la divertisment prin aceste stele celebre. Experimentați stilul de viață colorat al Coastei de Vest pe Venice Beach Boardwalk. Aici, veți găsi o atmosferă festivă, artiști eclectici și magazine funky. Pe scena de la Santa Monica Beach, se află celebrul Pier cu o atmosferă de carnaval peren. Atrage localnici, precum și vizitatori din întreaga lume. Situat în Griffith Park pe Mt. Hollywood se află Observatorul Griffith. Acest mare observator public are facilități de ultimă generație și vederi excelente asupra Los Angeles. Dacă sunteți un fan al cumpărăturilor, veți adora Rodeo Drive. Un district de cumpărături glamour, Rodeo Drive este plin de magazine elegante și la modă. Faceți o plimbare prin Beverly Hills, s-ar putea chiar să întâlniți o celebritate în acest cartier. Acest oraș oferă o vreme grozavă, cumpărături bune, multă diversitate, evenimente culturale excelente, mâncare excelentă și oameni prietenoși. Los Angeles este cool, fals, stilizat, vast și niciodată plictisitor.
Mai multe informații
07 apr.
Închiriere masină
D VW JETTA
Los Angeles Intl
LOS ANGELES INTL AIRPORT
16:00 - 7 apr. 2025
San Francisco Intl
SAN FRANCISCO INTL AP
10:00 - 21 apr. 2025
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 500,00
Theft protection
with excess up to 500 USD
Collision damage waiver
with excess up to 500 USD
Pickup

LOS ANGELES INTL AIRPORT - Telephone: 3102583000

9000 AIRPORT BOULEVARD

Program: 00:00 - 23:59
The location is outside the terminal, please follow the signs to the shuttle for car rental services.
Dropoff

SAN FRANCISCO INTL AP - Telephone 3102583000

780 MCDONNELL RD

Program: 00:00 - 23:59
The location is outside the terminal, please follow the signs to the shuttle for car rental services.
Transport de la Los Angeles CA la Palm Springs CA
Niciun mijloc de transport selectat
09 apr.
2. Palm Springs CA
Ai cazare aici
Despre destinație: Palm Springs este un oraș stațiune în regiunea deșertică a Californiei de Sud. A devenit o destinație în anii 1950 și 1960, când vedetele de la Hollywood au început să vină aici pentru relaxare și vacanțe în apropiere. Astăzi, întreaga zonă metropolitană Palm Springs este în creștere și oferă divertisment pentru toate vârstele, deși demografia cea mai comună este încă reprezentată de pensionari. Palm Springs oferă activități în interior și în aer liber. Ciclismul, golful, drumețiile, călăria, înotul și tenisul în zonele deșertice și montane din apropiere sunt principalele forme de recreere în Palm Springs. Acesta este un loc relaxant de vacanță, culorile sunt saturate de lumina caldă a deșertului, iar viața este ușoară. Așezat la baza maestuoaselor Munți San Jacinto, orașul Palm Springs este casa ancestrală a tribului Agua Caliente Band of Cahuilla Indians. Străzile, mărginite de palmieri, sunt perfecte pentru a explora magazinele boutique, galeriile de artă și muzeele, în timp ce te bucuri de soarele cald.
Mai multe informații
Transport de la Palm Springs CA la Sedona AZ
Niciun mijloc de transport selectat
10 apr.
3. Sedona AZ
Ai cazare aici
Despre destinație: Începeți cu un peisaj care vă face inima să sară. Sedona se cuibărește într-o minune geologică. Formațiunile de piatră multicolore se înalță din solul deșertului înalt, creând un decor viu, hipnotizant, care se schimbă orar cu lumina. Când USA Weekend a compilat lista lor cu Cele mai frumoase locuri din America, Sedona a revendicat primul loc. Înconjurată de 1,8 milioane de acri de teren forestier național, vizitatorii au acces instant la activități recreative. Traseele pentru drumeții și ciclism, împreună cu pistele de jeep, se împletesc printre pădurea de vârfuri, spirale, butte și cupole. Cu toate acestea, nu sunteți niciodată departe de indulgențele orașului. Sedona este în părți egale aspră, în părți egale stațiune. Considerată sacru de către nativii americani, Sedona continuă să fie recunoscută ca un loc de vindecare și reînnoire spirituală. Mulți vin să experimenteze centrele de energie vortex din Sedona. Alții doresc să cutreiere cele peste 40 de galerii de artă care aliniază străzile, sau să primească tratamente relaxante de la zecile de facilități spa. Cel mai recent, cu podgoriile și sălile de degustare din apropiere, Sedona a devenit o destinație pentru entuziaștii de vin.
Mai multe informații
Transport de la Sedona AZ la Marele Canion AZ
Niciun mijloc de transport selectat
11 apr.
4. Marele Canion AZ
Ai cazare aici
Despre destinație: Format la punctul unde Râul Colorado străpunge munții Vestului American, Parcul Național Grand Canyon este cea mai frumoasă și cunoscută rezervație naturală din SUA, cei 5000 de kilometri pătrați acoperind mai mult de patru zone climatice diferite și ridicându-se la 2200 de metri deasupra nivelului mării, creând un decor de neuitat. Grand Canyon este, de asemenea, teritoriu indian, indienii Navajo, Hopi și Havasuapi încă locuiesc în această regiune. Există rezervații indiene care oferă diverse activități și o colecție de puncte de belvedere care oferă o priveliște asupra Grand Canyon și a apelor stagnante ale Râului Colorado. Râul Colorado a creat această capodoperă naturală în mai puțin de zece milioane de ani, cu căldură severă și frig extrem erodând stânca, urmată de ploi care au transformat-o într-un râu puternic. Cu o adâncime de până la 1600 de metri și o lățime medie de 16 kilometri, dimensiunile incredibile ale acestui imens abis sunt greu de înțeles, coborârea în canion fiind ca o călătorie în trecutul îndepărtat al Pământului. Descries ca una dintre marile minuni naturale ale lumii, Grand Canyon este cu adevărat impresionant și ar trebui să fie pe lista de călătorii a tuturor.
Mai multe informații
Transport de la Marele Canion AZ la Valea Monumentelor UT
Niciun mijloc de transport selectat
12 apr.
5. Valea Monumentelor UT
Ai cazare aici
Despre destinație: Monument Valley este poate cel mai faimos exemplu al peisajului clasic al Vestului American. Este unul dintre cele mai grandioase și fotografiate repere din Statele Unite. Dominat de mesele roșii și de turnurile de nisip de un realism suprarealist - unele atât de înalte cât 1,000 de picioare - zona este de asemenea cunoscută pentru iluminarea dramatică, hipnotizantă, cu soarele care iluminează turnurile și aruncă umbre lungi pe podeaua văii.
Mai multe informații
Transport de la Valea Monumentelor UT la Parcul Național Zion, UT
Niciun mijloc de transport selectat
13 apr.
6. Parcul Național Zion, UT
Ai cazare aici
Despre destinație: Parcul Național Zion este situat între regiunile Dixie și Canyon Country din sudul statului Utah. Parcul protejează o serie de formațiuni stâncoase incredibile și stânci înalte de gresie. Parcul Național Zion se bucură de climatul cald al sud-vestului statului Utah, intră în râul Virgin și vede straturile colorate care marchează vârstele crescând pentru mii de metri până la o fâșie îngustă de cer, apoi face drumeții în locuri și înălțimi aparent imposibile.
Mai multe informații
Transport de la Parcul Național Zion, UT la Las Vegas NV
Niciun mijloc de transport selectat
15 apr.
7. Las Vegas NV
Ai cazare aici
Despre destinație: Las Vegas este cel mai mare oraș din statul american Nevada. Supranumit Capitala Mondială a Divertismentului sau Orașul Păcatului, este situat în deșertul Mojave și este înconjurat de munți uscați. Las Vegas este faimos la nivel mondial pentru cazinourile și hotelurile sale consolidate și divertismentul asociat. Orașul găzduiește multe complexe mega-hoteluri decorate cu o grijă și o atenție la detalii deosebite, creând un mediu asemănător unei fantezii. Toate hotelurile au un stil unic, există atracții speciale peste tot, iar fiecare hotel are propriul său cazino. Majoritatea cazinourilor hotelurilor se află în centrul orașului, de-a lungul The Las Vegas Strip. Strip-ul este o lume de sine stătătoare. Unde altundeva poți merge să vizitezi Egiptul, New York, Veneția, Disneyland, Hollywood și multe altele pe o singură stradă? Faptul este că toată acțiunea pentru care Las Vegas este faimos se întâmplă pe această singură stradă. Bellagio ar putea fi considerat centrul neoficial al Strip-ului, unul dintre motive fiind spectacolele gratuite de fântâni muzicale care se declanșează la fiecare jumătate de oră cu diferite coregrafii acompaniate de diferite muzici. Bellagio este unul dintre cele mai elegante locuri cu o grădină superbă de flori și pentru cei cu inclinații gourmet, oferă probabil unul dintre cele mai bune bufete din oraș. The Venetian este un alt punct unde s-ar putea să te oprești mai mult datorită încercării fabuloase de a recrea Veneția în deșert. Piața principală a Veneției este plină de gondole care navighează pe canalele de apă și cântăreți de operă care își distrează publicul captiv la bord. Capătul opus al Strip-ului este cel mai apropiat de aeroport, începând cu reprezentarea amuzantă a Egiptului cu cazinoul său Luxor, în ciuda faptului că nu există piramide în Luxor, dar totul este posibil în Las Vegas.
Mai multe informații
Transport de la Las Vegas NV la Lacurile Mamut CA
Niciun mijloc de transport selectat
17 apr.
8. Lacurile Mamut CA
Ai cazare aici
Despre destinație: Mammoth Lakes este un oraș stațiune situat lângă Muntele Mammoth, care este o destinație populară pentru schi. Mammoth Lakes are unul dintre cele mai lungi sezoane de schi din SUA, cu zăpadă abundentă aproximativ din noiembrie până în mai. Vizitarea zonei Mammoth include Monumentul Național Devil's Postpile, Cascada Rainbow, Minaret Vista, situri miniere istorice și muzee. Nu ratați o călătorie panoramică până la vârful de 11,053 de metri al Muntelui Mammoth și Centrul Interpretativ Top of the Sierra.
Mai multe informații
Transport de la Lacurile Mamut CA la San Francisco CA
Niciun mijloc de transport selectat
18 apr.
9. San Francisco CA
Ai cazare aici
Despre destinație: San Francisco este un oraș major, plin de viață și cosmopolit în California. În San Francisco, istoria și modernitatea se combină pentru a oferi vizitatorilor o experiență de neuitat. De la Misiunea Dolores, prima clădire de piatră a orașului sau legendarele tramvaie ale orașului, până la districtul financiar de înaltă tehnologie. O călătorie la San Francisco este sigură să vă lase cu amintiri incredibile. O excursie cu barca este o modalitate excelentă de a explora "Orașul de pe Golful". Explorați Fisherman's Wharf, plin de magazine, galerii și restaurante care oferă fructe de mare delicioase. Plimbați-vă pe Golden Gate și admirați priveliștile asupra golfului și Oceanului Pacific, vizitați diversele muzee maritime și, desigur, nicio vizită la San Francisco nu este completă fără o excursie la Alcatraz, închisoarea insulară care a găzduit cândva unii dintre cei mai notorii criminali ai țării, cum ar fi Al Capone. Dacă doriți un mediu mai relaxat, treceți prin arhitectura impunătoare și laguna curgătoare a Palatului Artelor Frumoase. Piramida Transamerica a devenit cel mai faimos reper al orașului. Structura piramidală înaltă de 260 de metri este situată în inima Districtului Financiar. Situat între trei dealuri, Chinatown-ul din San Francisco este cea mai mare așezare chineză din afara Asiei, cu pagode, ghirlande colorate, balcoane decorate și caractere chinezești care se combină cu sunetele și aromele exotice ale acestei zone fascinante. Painted Ladies sunt case victoriene de lemn fermecătoare situate la marginea Alamo Square, iar Casa Haas-Lilienthal este o bijuterie bine întreținută a unei ere apuse. San Francisco prosperă pe varietate și are o energie contagioasă. Acest oraș este magic și toată lumea ar trebui să vină aici cel puțin o dată.
Mai multe informații
21 apr.
Transport de la San Francisco CA la București
Retur
Air France
Air France Air France
15:00 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
15:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 14h 50m 0 PC 1 Escală Tarif: Light
AF
AF Air France - AF 83
15:00 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
10:50 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  AF83
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
1h 10m - Connection in Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Change from terminal 2E to 2F
AF
AF Air France - AF 6634
12:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
15:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  AF6634 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
Tarif/ persoană De la
2.787 €
2.508 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 14
Această vacanță include
Destinații 9
Zboruri 2
Hoteluri 9
Masini 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări