Tur Gastronimic - Coasta de Est, SUA
De la 2.137 €

Tur Gastronimic - Coasta de Est, SUA

Pachet de vacanță
Creat: miercuri, 28 august 2024
Ref ID: 9634119
Tarif/ persoană De la
2.374 €
2.137 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 28 august 2024
Destinații: Boston MA, New York City NY, Philadelphia PA, Washington DC

Itinerarul tău pe zile

11 nov.
Transport de la București la Boston MA
Plecare
Air France
Air France Air France
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
16:35 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
14h 55m 0 PC 1 Escală Tarif: Light
AF
AF Air France - AF 6636
08:40 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
11:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  AF6636 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
3h 50m - Connection in Paris, Charles De Gaulle (CDG)
AF
AF Air France - AF 334
14:50 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
16:35 - Boston, General Edward Lawrence Logan Intl (BOS)
Transport:  AF334
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
11 nov.
1. Boston MA
Ai cazare aici
Despre destinație: Boston este capitala și cel mai mare oraș al statului Massachusetts. Unul dintre cele mai vechi orașe din Statele Unite, Boston a fost fondat în 1630 de coloniștii puritani din Anglia și este încă considerat cel mai european dintre orașele Statelor Unite. Boston Common și Gardens este una dintre principalele atracții ale orașului și este punctul de plecare pentru Freedom Trail, datând din 1634. Acest parc public central este iubit atât de localnici, cât și de vizitatori. Clădirea statului Massachusetts, cu cupola sa de aur, nu poate fi ratată. Este sediul guvernului Massachusetts. Faneuil Hall, construită în 1742, a fost o sală de întâlnire importantă. Astăzi există o piață care oferă multe locuri de mâncare și cumpărături. Un cartier istoric faimos al Bostonului este Beacon Hill, printre străzile sale bine conservate, veți avea senzația că ați călătorit înapoi în timp. Se spune că Biserica Trinity este una dintre cele mai mari clădiri din țară și merită vizitată. Faimoasă în întreaga lume și considerată a fi cea mai mare instituție academică din lume, Universitatea Harvard oferă tururi ale campusului său pentru a se bucura de atmosfera minunată. Multe clădiri importante cu diverse stiluri arhitecturale se află în Copley Square. Este, de asemenea, locul liniei de sosire a Maratonului din Boston. Boston este orașul perfect pentru iubitorii de istorie. Bogata istorie colonială și revoluționară a Bostonului aduce vizitatori în acest oraș tot timpul anului. Explorarea Bostonului pe jos permite noi și interesante vederi și aventuri la fiecare pas. Fiecare cartier din Boston este diferit și are propriul său stil și cultură distinctă.
Mai multe informații
11 nov.
Închiriere masină
Midsize (Nissan Sentra)
Boston MA
Boston/Westin Seaport
17:45 - 11 nov. 2024
New York City NY
Queens (Local Customers)
18:00 - 13 nov. 2024
Driver age

Minimum 21, Maximum 70

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 371
Theft protection
without excess
Collision damage waiver
without excess
Pickup

Boston/Westin Seaport - Telephone: +1-8887498227

425 Summer Street

Program: 08:00 - 18:00
The SIXT branch is located inside the Westin Boston Seaport District hotel. Upon entering the lobby, please proceed to the left of the front desk towards the garage elevators, and you will see the SIXT counters located straight ahead.
Dropoff

Queens (Local Customers) - Telephone +1-8887498227

90-05 25th Avenue

Program: 07:00 - 23:59
This location is restricted to customers that did not deplane at LaGuardia airport (LGA) within 18 hours prior to vehicle pick up or be employed by LaGuardia Airport. Debit card restrictions apply based on SIXT airport restrictions. Please read rental information.
12 nov.
Bilete activități
Boston: North End to Freedom Trail - Food & History Walking Tour
Boston: North End to Freedom Trail - Food & History Walking Tour
2 Bilete ( Adulţi de la 12 la 100 ani: 2 )
5 ore 10:00 Food & History Tour
Experiență recomandată
Vezi detalii
Transport de la Boston MA la New York City NY
Niciun mijloc de transport selectat
13 nov.
2. New York City NY
Ai cazare aici
Despre destinație:

New York-ul este asa cum il vrei tu: cochet si stilat sau modern; un templu al culturii sau un mare centru comercial. New York-ul este cel mai vizitat oras din Statele Unite, dar si unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda.


Explorarea este o placere continua, caci fiecare zona ofera o senzatie si o arhitectura diferita de la vilele in stil Beaux Arts pana la zgarie norii impozanti. Fascinant si cu un stil inconfundabil, acesta promite sa nu dezamageasca niciodata. New York-ul este un oras fabulos tot timpul anului, dar in preajma sarbatorilor de iarna se transforma complet, imbracand o mantie luminoasa si un aer de sarbatoare ce domneste peste tot. Cel mai populat oras din Statele Unite, New York are statutul de cel mai mare oras al SUA inca din 1790, fiind, de asemenea, si primul oras capitala al statului si locul de numire a lui George Washington ca primul presedinte al SUA. De mai bine de un secol, este unul dintre centrele mondiale importante de comert si finante.


Situat in nord-estul SUA, la confluenta Raului Hudson cu oceanul, New York este impartit in cinci zone: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si Insula Staten si este metropola cu cea mai mare densitate din Statele Unite. Multe dintre cartierele si monumentele orasului au o foarte mare popularitate in intreaga lume. Statuia Libertatii intampina milioanele de emigranti ce veneau in America la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX. Strada Wall Street din Manhattan este un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Chinatown, cartierul chinezesc din Manhattan, este a doua mare enclava chinezeasca din emisfera vestica, dupa cea din San Francisco. Broadway este strada a carui nume este strans legata de industria divertismentului (teatru si spectacole). Situat in apropiere de Central Park, Metropolitan Museum este unul dintre cele mai mari si apreciate muzee din lume, gazduind o colectie impresionanta de peste doua milioane de obiecte de arta. Brooklyn cea mai populata zona a orasului, este cunoscut pentru diversitatea sa culturala, etnica, sociala si cartierele sale distinctive, beneficiind si de o plaja generoasa care este si principalul punct de atractie a zonei. Manhattan, punctul zero al New York-ului, adaposteste tot ce este mai important de vazut in aceasta impresionanta metropola, inclusiv renumita zona de cumparaturi Fifth Avenue, cea mai cunoscuta strada din Manhattan. New York gazduieste peste 5.500 dintre cele mai inalte cladiri din lume, se mandreste cu o suprafata de 110 km2 de parcuri si 23 km de plaje publice si este orasul cu cea mai mare diversitate religioasa, in concordanta cu larga sa diversitate etnica. Prin numeroasele sale atractii si renumele pe care si l-a consolidat in timp, New York este o destinatie turistica de prim rang a Statelor Unite ale Americii.

Mai multe informații
16 nov.
Transport de la New York City NY la Philadelphia PA
Amtrak - 2V43
10:52 - New York (Penn Station), New York
12:15 - Philadelphia (30th St), Pennsylvania
1h 23m Non-stop
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Value
16 nov.
3. Philadelphia PA
Ai cazare aici
Despre destinație: Philadelphia este cel mai mare oraș din statul Pennsylvania, al doilea cel mai mare oraș de pe Coasta de Est a Statelor Unite și al cincilea oraș ca populație din Statele Unite. Se află în nord-estul Statelor Unite, de-a lungul râurilor Delaware și Schuylkill, și este singurul oraș-comitat consolidat din Pennsylvania. La Franklin Court găsim Cimitirul Christ Church, un alt reper faimos, unde Ben Franklin și alți patru semnatari ai Declarației de Independență au fost înmormântați. Sala Congresului a fost casa primului Congres. Pe lângă asta, George Washington și John Adams au fost inaugurați aici, iar Declarația Drepturilor a fost ratificată chiar în interior. Cea mai faimoasă atracție a Philadelphiei, Clopotul Libertății, a fost sunat pentru a comemora audierea Declarației de Independență în 1776. Clopotul cântărește 2.000 de lire, ceea ce s-ar putea să nu fie aparent doar uitându-te la el. Philadelphia este un oraș spectaculos de vizitat. Este primitor și încărcat cu istorie și are un amestec minunat de vechi și nou și de istoric și modern. Există multe locuri, restaurante, cluburi și muzee care să vă țină ocupați, împreună cu mai multe parcuri deschise care punctează centrul și, desigur, râurile, care adaugă la seninătatea acestui oraș vibrant.
Mai multe informații
18 nov.
Transport de la Philadelphia PA la Washington DC
Amtrak - 2V151
05:43 - Philadelphia (30th St), Pennsylvania
07:40 - Washington, DC Union Station
1h 57m Non-stop
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: Value
18 nov.
4. Washington DC
Ai cazare aici
Despre destinație: Washington, D.C., oficialmente Districtul Columbia și cunoscut în mod obișnuit sub numele de Washington, "Districtul" sau pur și simplu D.C., este capitala Statelor Unite. Situat de-a lungul râului Potomac, pe coasta de est a țării, Districtul se află sub jurisdicția exclusivă a Congresului Statelor Unite și, prin urmare, nu face parte din niciun stat american. Casa Albă, simbolic cea mai importantă clădire a țării, este locul unde președinții SUA au trăit și au lucrat timp de mai mult de 200 de ani. Dominând orizontul Washington DC se află Monumentul Washington. Acesta este dedicat primului președinte american, George Washington. Recunoscut în întreaga lume și un remarcabil punct de reper neoclasic, Capitoliul este locul unde se întâlnesc Senatul și Camera Reprezentanților SUA. Catedrala Națională este cea mai cunoscută catedrală americană. Această frumoasă clădire a fost locul pentru multe servicii memoriale naționale. Printre cele mai importante instituții ale țării, Curtea Supremă oferă tururi pentru a afla despre istoria și funcționarea sa internă. Dedicat lui Abraham Lincoln, Memorialul Lincoln a fost finalizat în 1922 și este modelat după templele grecești. Magnifica Bibliotecă a Congresului este cea mai mare bibliotecă din lume și găzduiește aproximativ 90 de milioane de materiale de arhivă. Memorialul Jefferson este modelat după Panteonul din Roma și este dedicat lui Thomas Jefferson, al treilea președinte american și unul dintre Părinții Fondatori. D.C. și-a pierdut reputația de oraș plictisitor și periculos și acum are cumpărături, restaurante și viață de noapte demne de o metropolă de clasă mondială. Călătorii vor găsi orașul nou, incitant și decisiv cosmopolit și internațional.
Mai multe informații
20 nov.
Transport de la Washington DC la București
Retur
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
17:35 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Aeroport alternativ
13:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 12h 35m 0 PC 1 Escală Tarif: Light
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 652
17:35 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Aeroport alternativ
07:05 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL652
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
2h 20m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1373
09:25 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
13:10 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  KL1373
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
Tarif/ persoană De la
2.374 €
2.137 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 9
Această vacanță include
Destinații 4
Zboruri 4
Hoteluri 4
Masini 1
Activităţi 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări