Descopera Maryland & Virginia, SUA cu masina inchiriata - octombrie 2024
De la 1.766 €

Descopera Maryland & Virginia, SUA cu masina inchiriata - octombrie 2024

Pachet de vacanță
Creat: miercuri, 28 august 2024
Ref ID: 9634706
Tarif/ persoană De la
1.962 €
1.766 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: miercuri, 28 august 2024
Destinații: Washington DC, Baltimore, Maryland, Roanoke VA, Charlottesville, Virginia, Richmond, Virginia, Virginia Beach CO, Washington DC

Itinerarul tău pe zile

28 oct.
Transport de la București la Washington DC
Plecare
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
08:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
16:45 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Aeroport alternativ
14h 10m 0 PC 1 Escală Tarif: Light
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 2700
08:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL2700 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
2h 20m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 651
13:00 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
16:45 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Aeroport alternativ
Transport:  KL651
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
28 oct.
1. Washington DC
Ai cazare aici
Despre destinație: Washington, D.C., oficialmente Districtul Columbia și cunoscut în mod obișnuit sub numele de Washington, "Districtul" sau pur și simplu D.C., este capitala Statelor Unite. Situat de-a lungul râului Potomac, pe coasta de est a țării, Districtul se află sub jurisdicția exclusivă a Congresului Statelor Unite și, prin urmare, nu face parte din niciun stat american. Casa Albă, simbolic cea mai importantă clădire a țării, este locul unde președinții SUA au trăit și au lucrat timp de mai mult de 200 de ani. Dominând orizontul Washington DC se află Monumentul Washington. Acesta este dedicat primului președinte american, George Washington. Recunoscut în întreaga lume și un remarcabil punct de reper neoclasic, Capitoliul este locul unde se întâlnesc Senatul și Camera Reprezentanților SUA. Catedrala Națională este cea mai cunoscută catedrală americană. Această frumoasă clădire a fost locul pentru multe servicii memoriale naționale. Printre cele mai importante instituții ale țării, Curtea Supremă oferă tururi pentru a afla despre istoria și funcționarea sa internă. Dedicat lui Abraham Lincoln, Memorialul Lincoln a fost finalizat în 1922 și este modelat după templele grecești. Magnifica Bibliotecă a Congresului este cea mai mare bibliotecă din lume și găzduiește aproximativ 90 de milioane de materiale de arhivă. Memorialul Jefferson este modelat după Panteonul din Roma și este dedicat lui Thomas Jefferson, al treilea președinte american și unul dintre Părinții Fondatori. D.C. și-a pierdut reputația de oraș plictisitor și periculos și acum are cumpărături, restaurante și viață de noapte demne de o metropolă de clasă mondială. Călătorii vor găsi orașul nou, incitant și decisiv cosmopolit și internațional.
Mai multe informații
28 oct.
Închiriere masină
Q4 NISSAN ROGUE
Washington Dulles Intl
WASHINGTON DULLES AP
17:45 - 28 oct. 2024
Washington Dulles Intl
WASHINGTON DULLES AP
10:00 - 30 oct. 2024
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 500,00
Theft protection
with excess up to 500 USD
Collision damage waiver
with excess up to 500 USD
Pickup

WASHINGTON DULLES AP - Telephone: 8772830898

23540 AUTOPILOT DRIVE

Program: 00:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

WASHINGTON DULLES AP - Telephone 8772830898

23540 AUTOPILOT DRIVE

Program: 00:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
29 oct.
Bilete activități
Big Bus DC: Hop-On Hop-Off Tour by Open-top Bus with 17 Stops
Big Bus DC: Hop-On Hop-Off Tour by Open-top Bus with 17 Stops
2 Bilete ( Adulţi de la 13 la 100 ani: 2 )
2 ore 1-Day Ticket
Experiență recomandată
Vezi detalii
Transport de la Washington DC la Baltimore, Maryland
Niciun mijloc de transport selectat
30 oct.
2. Baltimore, Maryland
Ai cazare aici
Despre destinație: Baltimore este o destinație turistică populară în Maryland, în regiunea Mid-Atlantic a Statelor Unite ale Americii, aproape de Washington, D.C. Muzeele de clasă mondială, districtele vibrante de artă și cultură, istoria, viața de noapte, muzica și multe altele fac din Baltimore bijuteria urbană a ținutului Chesapeake. Plimbă-te pe aleile pavate cu cărămidă ale faimosului Inner Harbor din Baltimore către restaurante, buticuri și destinații uimitoare precum Acvariul Național și Centrul de Știință din Maryland. Aventurează-te pentru a gusta din comunitatea culinară înfloritoare a orașului. Prinde un meci cu Orioles sau Ravens. Doar asigură-te că nu pleci fără să încerci un crab cake. Ne vedem în Bawlmer.
Mai multe informații
Transport de la Baltimore, Maryland la Roanoke VA
Niciun mijloc de transport selectat
01 nov.
3. Roanoke VA
Ai cazare aici
Despre destinație: Roanoke este un oraș independent în statul Virginia din sudul Statelor Unite. Conform recensământului din 2010, populația era de 97.032 de locuitori. Este situat în Valea Roanoke din Regiunea Roanoke a Virginiei. Roanoke este cea mai mare municipalitate din sud-vestul Virginiei și este municipalitatea principală a Zonei Metropolitane Statistice Roanoke (MSA), care avea o populație de 308.707 în 2010. Aceasta este compusă din orașele independente Roanoke și Salem, și din comitatele Botetourt, Craig, Franklin și Roanoke. Străbătut de râul Roanoke, Roanoke este centrul comercial și cultural al unei mari părți din sud-vestul Virginiei și din porțiuni ale sudului Virginiei de Vest.
Mai multe informații
Transport de la Roanoke VA la Charlottesville, Virginia
Niciun mijloc de transport selectat
02 nov.
4. Charlottesville, Virginia
Ai cazare aici
Despre destinație: De-a lungul poalelor Munților Blue Ridge, Charlottesville și Comitatul Albemarle oferă o experiență unică într-un cadru pitoresc! Aventuri sub formă de drumeții, ciclism, canotaj și camping te așteaptă în minunata noastră natură. Bucură-te de cele mai rafinate restaurante, participă la evenimentele noastre, plimbă-te pe Mall-ul din centrul orașului, pavat cu cărămidă, sau gustă fructele și vinul de la cele peste 30 de livezi și podgorii locale. Asigură-te că închini un toast în cinstea celui mai faimos fiu al zonei, Thomas Jefferson. Astăzi, moștenirea sa trăiește la cele două situri UNESCO din patrimoniul mondial: terenurile casei sale, Monticello, și la Universitatea din Virginia.
Mai multe informații
Transport de la Charlottesville, Virginia la Richmond, Virginia
Niciun mijloc de transport selectat
03 nov.
5. Richmond, Virginia
Ai cazare aici
Despre destinație: Richmond este capitala statului Virginia, un stat din regiunea de sud a Statelor Unite ale Americii. De la situri istorice la cele mai bune locuri de cumpărături, golf de primă clasă și chiar rapide de apă albă în inima orașului, opțiunile din regiunea Richmond sunt nelimitate. Petreceți un weekend vizitând situri sacre ale Războiului Civil și retrăiți bătălii cheie purtate chiar pe pământul Virginiei. Nu ratați Monumental Avenue și The Richmond Garden Trail, un itinerar gata făcut al unora dintre cele mai bune grădini și spații verzi din țară, cu câteva "secrete de grădină" pe parcurs.
Mai multe informații
Transport de la Richmond, Virginia la Virginia Beach CO
Niciun mijloc de transport selectat
04 nov.
6. Virginia Beach CO
Ai cazare aici
Despre destinație: "Virginia Beach", situat pe coasta de sud-est a Virginiei, SUA, este o destinație captivantă la malul oceanului, renumită pentru plajele sale întinse, promenada vibrantă și atmosfera prietenoasă pentru familii. Cu mile de nisipuri aurii mângâiate de Oceanul Atlantic, Virginia Beach oferă oportunități nesfârșite pentru înot, plajă și sporturi nautice, inclusiv surfing și paddleboarding. Promenada iconică de trei mile este plină de magazine, restaurante și locuri de divertisment, devenind un centru de activitate zi și noapte. Iubitorii de natură pot explora Refugiul Național de Faună Sălbatică Back Bay și Parcul de Stat False Cape din apropiere, care oferă oportunități pentru drumeții, observarea faunei sălbatice și caiac printre peisaje de coastă uimitoare. De la scena sa animată de pe plajă până la frumusețea sa naturală și atracțiile culturale, Virginia Beach promite o escapadă memorabilă la malul mării pentru vizitatori de toate vârstele.
Mai multe informații
07 nov.
Transport de la Virginia Beach CO la Washington DC
American Airlines
American Airlines American Airlines - AA5073
11:54 - Norfolk, Norfolk Intl (ORF)
12:59 - Washington, Ronald Reagan Washington Natl (DCA) Aeroport alternativ
1h 5m 0 PC Non-stop Tarif: Basic Economy
Transport:  AA5073
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: QVAHZNBX
07 nov.
7. Washington DC
Ai cazare aici
Despre destinație: Washington, D.C., oficialmente Districtul Columbia și cunoscut în mod obișnuit sub numele de Washington, "Districtul" sau pur și simplu D.C., este capitala Statelor Unite. Situat de-a lungul râului Potomac, pe coasta de est a țării, Districtul se află sub jurisdicția exclusivă a Congresului Statelor Unite și, prin urmare, nu face parte din niciun stat american. Casa Albă, simbolic cea mai importantă clădire a țării, este locul unde președinții SUA au trăit și au lucrat timp de mai mult de 200 de ani. Dominând orizontul Washington DC se află Monumentul Washington. Acesta este dedicat primului președinte american, George Washington. Recunoscut în întreaga lume și un remarcabil punct de reper neoclasic, Capitoliul este locul unde se întâlnesc Senatul și Camera Reprezentanților SUA. Catedrala Națională este cea mai cunoscută catedrală americană. Această frumoasă clădire a fost locul pentru multe servicii memoriale naționale. Printre cele mai importante instituții ale țării, Curtea Supremă oferă tururi pentru a afla despre istoria și funcționarea sa internă. Dedicat lui Abraham Lincoln, Memorialul Lincoln a fost finalizat în 1922 și este modelat după templele grecești. Magnifica Bibliotecă a Congresului este cea mai mare bibliotecă din lume și găzduiește aproximativ 90 de milioane de materiale de arhivă. Memorialul Jefferson este modelat după Panteonul din Roma și este dedicat lui Thomas Jefferson, al treilea președinte american și unul dintre Părinții Fondatori. D.C. și-a pierdut reputația de oraș plictisitor și periculos și acum are cumpărături, restaurante și viață de noapte demne de o metropolă de clasă mondială. Călătorii vor găsi orașul nou, incitant și decisiv cosmopolit și internațional.
Mai multe informații
08 nov.
Transport de la Washington DC la București
Retur
Air France
Air France Air France
18:30 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Aeroport alternativ
13:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 12h 20m 0 PC 1 Escală Tarif: Light
AF
AF Air France - AF 51
18:30 - Washington, Washington Dulles Intl (IAD) Aeroport alternativ
08:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  AF51
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
2h 0m - Connection in Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Change from terminal 2E to 2F
AF
AF Air France - AF 1888
10:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
13:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  AF1888
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: RYLDI5LA
Tarif/ persoană De la
1.962 €
1.766 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 11
Această vacanță include
Destinații 7
Zboruri 3
Hoteluri 7
Masini 1
Activităţi 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări