Yellowstone & Parcurile Nationale, SUA - circuit cu masina
De la 3.435 €

Yellowstone & Parcurile Nationale, SUA - circuit cu masina

Pachet de vacanță
Creat: joi, 29 august 2024
Ref ID: 9729478
Tarif/ persoană De la
3.816 €
3.435 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 29 august 2024
Destinații: Seattle WA, Coeur D'Alene ID, Kalispell MT, Bozeman, Montana, West Yellowstone MT, Jackson Hole WY, Orașul Salt Lake City, UT, Torrey UT, Springdale, Utah, Las Vegas NV

Itinerarul tău pe zile

31 mar.
Transport de la București la Seattle WA
Plecare
Air France
Air France Air France
06:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
11:20 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
14h 50m 0 PC 1 Escală Tarif: Light
AF
AF Air France - AF 1089
06:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
08:45 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  AF1089
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: KYL0KALA
1h 25m - Connection in Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Change from terminal 2F to 2E
AF
AF Air France - AF 338
10:10 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
11:20 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
Transport:  AF338
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: KYL0KALA
31 mar.
1. Seattle WA
Ai cazare aici
Despre destinație: Seattle este un important port maritim de coastă și sediul Comitatului King, în statul Washington. Seattle se află pe șapte dealuri, inclusiv Capitol Hill, First Hill, West Seattle, Beacon Hill, Magnolia, Denny Hill și Queen Anne. Peninsulele Kitsap și Olympic, împreună cu Munții Olympic, se află la vest de Puget Sound, în timp ce lanțul muntos Cascade și Lacul Sammamish se află la est de Lacul Washington. Un element iconic al orizontului din Seattle este Space Needle. Vederea de la vârf este uimitoare, cu un restaurant rotativ, fără îndoială cel mai faimos punct de reper al Seattle. Muntele Rainier, care se înalță deasupra Seattle, este la 50 de mile de oraș. Există un parc național cu activități de camping și drumeții. Una dintre cele mai populare atracții ale Seattle este Pike Place Market. Piața fermierilor are peste 100 de ani și încă păstrează aroma locală. Acvariul din Seattle prezintă o varietate largă de specii marine colorate. Pentru a retrăi istoria Seattle, vizitați cel mai vechi cartier al orașului din jurul Pioneer Square. În plus, este plin de cluburi de noapte incitante, restaurante și galerii. Seattle este unul dintre cele mai frumoase orașe din Pacificul de Nord-Vest. Eclectic, urban, în aer liber, artistic, aspru și practic, acest oraș vibrant merită cu siguranță o vizită.
Mai multe informații
31 mar.
Închiriere masină
Compact (Chevrolet Trailblazer)
Seattle WA
Seattle near Pike Place
12:30 - 31 mar. 2025
Mc Carran Intl
Las Vegas Int Airport
13:00 - 17 apr. 2025
Driver age

Minimum 21, Maximum 70

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 1833
Theft protection
without excess
Collision damage waiver
without excess
Pickup

Seattle near Pike Place - Telephone: +1-8887498227

1521 2nd Avenue, Unit R2

Program: 08:00 - 16:00
Take Interstate 5 South toward City Center, Seattle. Take exit 166 toward Stewart St, Denny Way. Turn left on 2nd Ave. The SIXT branch will be on the right side of the street. SIXT Parking is located immediately on the left side of the street in the West Edge Garage.
Dropoff

Las Vegas Int Airport - Telephone +1-8887498227

7135 Gilespie St, Suite A

Program: 00:00 - 01:00, 07:00 - 23:59
On arrival, board the McCarran Car Rental shuttle bus, departing outside the Baggage Claim area. At the McCarran Rent-A-Car Center, proceed to the SIXT counter space.
Transport de la Seattle WA la Coeur D'Alene ID
Niciun mijloc de transport selectat
03 apr.
2. Coeur D'Alene ID
Ai cazare aici
Despre destinație: Deși sună ca un sat francez, Coeur d'Alene este tipic american. Situat în nordul statului Idaho, acest resort de pe malul lacului oferă servicii publice de cinci stele într-un cadru frumos și sălbatic. Turiștii se pot bucura de terenurile de golf impresionante și de terenurile de tenis profesionale sau pot face drumeții prin pădurile de pini sau ciclism prin rezervațiile naturale. În strălucitorul Lac Coeur d'Alene poți desfășura o mulțime de activități: plajă, schi nautic sau caiac, sau poți vizita zona hidroavioanelor. Seara, poți lua cina la restaurante selecte și poți urmări spectacole de calitate. Coeur d'Alene, cu atracțiile sale moderne într-un mediu de frumusețe naturală, oferă turiștilor ce e mai bun din ambele lumi.
Mai multe informații
Transport de la Coeur D'Alene ID la Kalispell MT
Niciun mijloc de transport selectat
04 apr.
3. Kalispell MT
Ai cazare aici
Transport de la Kalispell MT la Bozeman, Montana
Niciun mijloc de transport selectat
06 apr.
4. Bozeman, Montana
Ai cazare aici
Despre destinație: Bozeman este un oraș situat în comitatul Gallatin din statul american Montana. Orașul poartă numele Bozeman datorită lui John M. Bozeman, care a construit traseul Bozeman Trail și s-a născut acolo. Una dintre cele mai deosebite caracteristici ale zonei Bozeman este clima sa, cu precipitații mai abundente în comparație cu zonele înconjurătoare. Acest lucru, fără îndoială, a contribuit la faptul că zona a dobândit rapid porecla de "Valea florilor".
Mai multe informații
Transport de la Bozeman, Montana la West Yellowstone MT
Niciun mijloc de transport selectat
07 apr.
5. West Yellowstone MT
Ai cazare aici
Despre destinație: Pentru mulți, orașul West Yellowstone este un loc de popas în timpul călătoriei prin Parcul Național Yellowstone. Orașul este împărțit în două părți, rezidențială și comercială, aproximativ la drumul D Parkway. La sud de D Parkway (Aleea) se află în principal o zonă de afaceri; la nord de acesta este o zonă de case și apartamente. Zona la nord de D Parkway este cunoscută de localnici sub numele de "Madison Addition". Orașul are o școală, care servește de la grădiniță până la clasa a 12-a.
Mai multe informații
Transport de la West Yellowstone MT la Jackson Hole WY
Niciun mijloc de transport selectat
09 apr.
6. Jackson Hole WY
Ai cazare aici
Despre destinație: Jackson este un oraș în comitatul Teton, Wyoming. Este sediul comitatului Teton. În 2010 avea o populație de 9577 de locuitori și o densitate a populației de 1294 de persoane pe km2.
Mai multe informații
Transport de la Jackson Hole WY la Orașul Salt Lake City, UT
Niciun mijloc de transport selectat
11 apr.
7. Orașul Salt Lake City, UT
Ai cazare aici
Despre destinație: Ceea ce Mecca este pentru musulmani și Roma pentru catolici, este Salt Lake City pentru mormoni. Salt Lake City este capitala statului american Utah. Patru ziduri puternice înconjoară o suprafață de 4 hectare în mijlocul orașului vechi, centrul Bisericii Mormone care este Temple Square. Este decorat cu flori și conține cele mai importante clădiri sacre ale comunității mormone, cum ar fi Templul Salt Lake, Tabernacolul și Centrul de Conferințe. Cel mai mare sanctuar și centrul credinței mormone este Templul Salt Lake. Construit din piatră, utilizarea sa este restricționată la religia mormonă. A fost construit între 1853 și 1893 din granit gri și în stil neogotic cu șase turnuri, cel principal având o înălțime de 68 de metri. Construcția Catedralei Madeleine a început în 1900 și a fost finalizată în 1909, o clădire creștină a cărei exterior este de design romantic și cu un interior gotic. Salt Lake City a devenit centrul unui imperiu religios de mare succes. Orașul prosper conține de asemenea mulți oameni de alte credințe, dar Biserica Mormonă foarte influentă face majoritatea deciziilor politice ale regiunii. Cu toate acestea, mai puțin de jumătate din populația orașului sunt membri ai bisericii, universitatea și peisajul spectaculos au atras o gamă largă de rezidenți care au umplut orașul cu o diversitate de restaurante, viață de noapte, artă și cultură. Cu toate acestea, dacă cineva se plictisește de oraș, există spații naturale uimitoare la o scurtă distanță cu mașina. Sărurile Bonneville se află lângă Marele Lac Sărat, o zonă imensă acoperită de sare care este una dintre cele mai plate zone din lume. Parcul Național Zion conține mai multe situri arheologice de mare importanță și oferă o oportunitate pentru drumeții excepționale. Orizonturi nesfârșite, canioane adânci și spații deschise vaste înconjoară acest oraș cu adevărat binecuvântat.
Mai multe informații
Transport de la Orașul Salt Lake City, UT la Torrey UT
Niciun mijloc de transport selectat
12 apr.
8. Torrey UT
Ai cazare aici
Despre destinație: Amplasat în inima țării stâncoase roșii din Utah, Torrey, UT este o destinație fermecătoare, care va captiva și inspira cu siguranță. Această bijuterie ascunsă este poarta către Parcul Național Capitol Reef, un paradis pentru entuziaștii în aer liber, fotografi și iubitorii de natură. Orașul Torrey, cu farmecul său ciudat și rustic, este o reflectare a vechiului vest american. Acesta oferă un amestec încântător de ospitalitate dintr-un oraș mic, magazine locale unice și opțiuni delicioase de luat masa. Pe măsură ce vă plimbați pe străzile sale liniștite, veți găsi clădiri istorice care spun povești despre istoria și cultura bogată a orașului. Dar frumusețea naturală uluitoare este cea care îl diferențiază cu adevărat pe Torrey. Înconjurat de stânci roșii înalte de kilometri și peisaje frumoase din deșert, orașul oferă acces de neegalat la unele dintre cele mai uimitoare peisaje din Statele Unite. Parcul Național Capitol Reef din apropiere este o vizită obligatorie, cu stâncile sale impresionante, canioane, cupole și poduri. Indiferent dacă faceți drumeții, ciclism sau pur și simplu conduceți, caracteristicile geologice extraordinare ale parcului și culorile vibrante vă vor lăsa uimiți. Dar minunile nu se opresc când apune soarele. Torrey este o comunitate internațională certificată Dark Sky, ceea ce înseamnă că este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru privitul stelelor. Într-o noapte senină, cerul prinde viață cu un spectacol orbitor de stele, planete și galaxii care vă vor lăsa să vă simțiți umiliți și uimiți. Indiferent dacă sunteți un aventurier, un fotograf sau doar căutați să scăpați de agitația vieții orașului, Torrey, UT este o destinație care promite o evadare memorabilă și întineritoare. De la frumusețea sa naturală uimitoare până la comunitatea sa caldă și primitoare, Torrey este un loc unde vă puteți conecta cu adevărat cu natura și puteți experimenta magia sud-vestului american. Planificați-vă vizita la Torrey, UT, și descoperiți această destinație de neuitat pentru dvs.
Mai multe informații
Transport de la Torrey UT la Springdale, Utah
Niciun mijloc de transport selectat
13 apr.
9. Springdale, Utah
Ai cazare aici
Despre destinație: Springdale este un oraș situat în comitatul Washington, Utah, Statele Unite. Recensământul din 2000 a înregistrat o populație totală de 457 de locuitori. Este situat lângă Parcul Național Zion. Economia sa este orientată către industria turismului. Inițial, așezarea a fost o fermă comunală mormonă.
Mai multe informații
Transport de la Springdale, Utah la Las Vegas NV
Niciun mijloc de transport selectat
15 apr.
10. Las Vegas NV
Ai cazare aici
Despre destinație: Las Vegas este cel mai mare oraș din statul american Nevada. Supranumit Capitala Mondială a Divertismentului sau Orașul Păcatului, este situat în deșertul Mojave și este înconjurat de munți uscați. Las Vegas este faimos la nivel mondial pentru cazinourile și hotelurile sale consolidate și divertismentul asociat. Orașul găzduiește multe complexe mega-hoteluri decorate cu o grijă și o atenție la detalii deosebite, creând un mediu asemănător unei fantezii. Toate hotelurile au un stil unic, există atracții speciale peste tot, iar fiecare hotel are propriul său cazino. Majoritatea cazinourilor hotelurilor se află în centrul orașului, de-a lungul The Las Vegas Strip. Strip-ul este o lume de sine stătătoare. Unde altundeva poți merge să vizitezi Egiptul, New York, Veneția, Disneyland, Hollywood și multe altele pe o singură stradă? Faptul este că toată acțiunea pentru care Las Vegas este faimos se întâmplă pe această singură stradă. Bellagio ar putea fi considerat centrul neoficial al Strip-ului, unul dintre motive fiind spectacolele gratuite de fântâni muzicale care se declanșează la fiecare jumătate de oră cu diferite coregrafii acompaniate de diferite muzici. Bellagio este unul dintre cele mai elegante locuri cu o grădină superbă de flori și pentru cei cu inclinații gourmet, oferă probabil unul dintre cele mai bune bufete din oraș. The Venetian este un alt punct unde s-ar putea să te oprești mai mult datorită încercării fabuloase de a recrea Veneția în deșert. Piața principală a Veneției este plină de gondole care navighează pe canalele de apă și cântăreți de operă care își distrează publicul captiv la bord. Capătul opus al Strip-ului este cel mai apropiat de aeroport, începând cu reprezentarea amuzantă a Egiptului cu cazinoul său Luxor, în ciuda faptului că nu există piramide în Luxor, dar totul este posibil în Las Vegas.
Mai multe informații
17 apr.
Transport de la Las Vegas NV la București
Retur
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
16:10 - Las Vegas, Mc Carran Intl (LAS)
17:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 15h 10m 0 PC 1 Escală Tarif: Light
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 636
16:10 - Las Vegas, Mc Carran Intl (LAS)
11:15 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL636
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: KYL0KALA
2h 20m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 1375
13:35 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
17:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  KL1375
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: KYL0KALA
Tarif/ persoană De la
3.816 €
3.435 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 17
Această vacanță include
Destinații 10
Nopti cazare 15
Zboruri 2
Hoteluri 9
Masini 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări