Exploreaza Coasta de Nord-Vest a SUA - iunie 2025
De la 2.871 €

Exploreaza Coasta de Nord-Vest a SUA - iunie 2025

Pachet de vacanță
Creat: marți, 27 august 2024
Ref ID: 9521961
Tarif/ persoană De la
3.190 €
2.871 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 27 august 2024
Destinații: Seattle WA, Portland, OR, Newport, Oregon, Golful Coos, OR, OR, Eureka, CA, Napa, CA, San Francisco CA

Itinerarul tău pe zile

10 iun.
Transport de la București la Seattle WA
Plecare
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
09:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
16:45 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
17h 15m 2 PC 1 Escală
TK
TK Turkish Airlines - TK 1044
09:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
11:05 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK1044
Clasa de cabină: Economy
3h 15m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 203
14:20 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
16:45 - Seattle, Seattle Tacoma Intl (SEA)
Transport:  TK203
Clasa de cabină: Economy
10 iun.
1. Seattle WA
Ai cazare aici
Despre destinație: Seattle este un important port maritim de coastă și sediul Comitatului King, în statul Washington. Seattle se află pe șapte dealuri, inclusiv Capitol Hill, First Hill, West Seattle, Beacon Hill, Magnolia, Denny Hill și Queen Anne. Peninsulele Kitsap și Olympic, împreună cu Munții Olympic, se află la vest de Puget Sound, în timp ce lanțul muntos Cascade și Lacul Sammamish se află la est de Lacul Washington. Un element iconic al orizontului din Seattle este Space Needle. Vederea de la vârf este uimitoare, cu un restaurant rotativ, fără îndoială cel mai faimos punct de reper al Seattle. Muntele Rainier, care se înalță deasupra Seattle, este la 50 de mile de oraș. Există un parc național cu activități de camping și drumeții. Una dintre cele mai populare atracții ale Seattle este Pike Place Market. Piața fermierilor are peste 100 de ani și încă păstrează aroma locală. Acvariul din Seattle prezintă o varietate largă de specii marine colorate. Pentru a retrăi istoria Seattle, vizitați cel mai vechi cartier al orașului din jurul Pioneer Square. În plus, este plin de cluburi de noapte incitante, restaurante și galerii. Seattle este unul dintre cele mai frumoase orașe din Pacificul de Nord-Vest. Eclectic, urban, în aer liber, artistic, aspru și practic, acest oraș vibrant merită cu siguranță o vizită.
Mai multe informații
10 iun.
Închiriere masină
D VW JETTA
Seattle Tacoma Intl
SEATAC INTL AIRPORT
17:45 - 10 iun. 2025
San Francisco Intl
SAN FRANCISCO INTL AP
14:00 - 23 iun. 2025
Driver age

Minimum 21, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 500,00
Theft protection
with excess up to 500 USD
Collision damage waiver
with excess up to 500 USD
Pickup

SEATAC INTL AIRPORT - Telephone: 8772830898

3150 S 160TH STREET

Program: 00:00 - 01:00, 05:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

SAN FRANCISCO INTL AP - Telephone 8772830898

780 MCDONNELL RD

Program: 00:00 - 23:59
The location is outside the terminal, please follow the signs to the shuttle for car rental services.
Transport de la Seattle WA la Portland, OR
Niciun mijloc de transport selectat
12 iun.
2. Portland, OR
Ai cazare aici
Despre destinație: Portland este un oraș situat în statul Oregon, aproape de confluența râurilor Willamette și Columbia. Portland este cel mai populat oraș din Oregon și al treilea cel mai populat oraș din regiunea Pacific Northwest, după Seattle și Vancouver. Centrul orașului Portland are un centru urban bine planificat și înfloritor, cu multe restaurante excelente, zone pietonale largi și opțiuni de divertisment. În apropiere, se află Primăria de stil renascentist. Clădirea cu patru etaje este sediul guvernului orașului Portland. În tot orașul există multe muzee perfecte pentru divertismentul familiei. Situat pe un deal cu vedere la Portland, găsim minunatul Grădină Japoneză. Această grădină magnific de amenajată este considerată una dintre cele mai bune grădini japoneze din afara Japoniei. Este greu să nu observi muntele majestic Mount Hood când ești în Portland. Cel mai înalt munte din Oregon oferă multe activități în aer liber pe tot parcursul anului. Supranumit "Orașul Trandafirilor", Portland este un oraș relaxat cu o atmosferă de oraș mic. Dar nu vă faceți griji, scena culinară, de bere, vin și spirtoase este cea mai bună de pe Coasta de Vest și orașul a câștigat o reputație ca fiind Capitala Mondială a Berii și a Cărucioarelor de Mâncare.
Mai multe informații
Transport de la Portland, OR la Newport, Oregon
Niciun mijloc de transport selectat
14 iun.
3. Newport, Oregon
Ai cazare aici
Despre destinație: Newport este un oraș în comitatul Lincoln, Oregon, Statele Unite ale Americii. A fost încorporat în 1882, deși numele datează de la înființarea unui oficiu poștal în 1868. Newport a fost numit după Newport, Rhode Island. Newport are un climat blând și umed pe tot parcursul anului, cu cele mai abundente precipitații în lunile de iarnă. Orașul are în medie 0,4 după-amiezi anual cu temperaturi maxime egale sau mai mari de 90 °F sau 32,2 °C și 29 de dimineți cu temperaturi minime de 32 °F sau 0 °C sau mai mici. Newport găzduiește, de asemenea, Centrul de Științe Marine Hatfield, operat de Universitatea de Stat din Oregon în colaborare cu agenții statale și federale. Centrul desfășoară cercetări și programe educaționale asociate cu mediul marin și servește ca stație de teren principală pentru Colegiul de Științe Oceanice și Atmosferice al universității.
Mai multe informații
Transport de la Newport, Oregon la Golful Coos, OR
Niciun mijloc de transport selectat
15 iun.
4. Golful Coos, OR
Ai cazare aici
Despre destinație: Coos Bay este un oraș situat în comitatul Coos, Oregon, Statele Unite, unde râul Coos se varsă în Coos Bay pe Oceanul Pacific. Orașul se învecinează cu orașul North Bend, iar împreună sunt adesea menționate ca o singură entitate numită fie Coos Bay-North Bend, fie Bay Area. Populația Coos Bay conform recensământului din 2010 era de 15,967 de rezidenți, făcându-l cel mai mare oraș de pe coasta Oregonului.
Mai multe informații
Transport de la Golful Coos, OR la OR
Niciun mijloc de transport selectat
16 iun.
5. OR
Ai cazare aici
Despre destinație: Medford este un oraș în comitatul Jackson, Oregon, Statele Unite. La 1 iulie 2014, orașul avea o populație totală de 78.557 de locuitori și o populație a zonei metropolitane de 208.545 de locuitori, făcând din zona metropolitană Medford a patra cea mai mare zonă metropolitană din Oregon. Orașul a fost numit în 1883 de către David Loring, inginer civil și agent de drept de trecere pentru Calea Ferată Oregon și California, sugerat de Medford, Massachusetts, lângă orașul său natal Concord, Massachusetts, și în recunoașterea poziției sale presupuse lângă vadul mijlociu al Bear Creek.
Mai multe informații
Transport de la OR la Eureka, CA
Niciun mijloc de transport selectat
18 iun.
6. Eureka, CA
Ai cazare aici
Despre destinație: Eureka este orașul principal și sediul județului Humboldt din regiunea Redwood Empire a Californiei. Orașul este situat pe U.S. Route 101, pe malurile golfului Humboldt, la 270 de mile nord de San Francisco și 100 de mile sud de granița cu Oregon. La recensământul din 2010, populația orașului era de 27,191, iar populația Greater Eureka era de 45,034.
Mai multe informații
Transport de la Eureka, CA la Napa, CA
Niciun mijloc de transport selectat
19 iun.
7. Napa, CA
Ai cazare aici
Despre destinație: Napa este cel mai mare oraș și sediul județului Napa, în regiunea viticolă a Californiei. Este al doilea cel mai mare oraș din regiunea viticolă a Californiei, după Santa Rosa. Napa a fost incorporată ca oraș în 1872.
Mai multe informații
Transport de la Napa, CA la San Francisco CA
Niciun mijloc de transport selectat
20 iun.
8. San Francisco CA
Ai cazare aici
Despre destinație: San Francisco este un oraș major, plin de viață și cosmopolit în California. În San Francisco, istoria și modernitatea se combină pentru a oferi vizitatorilor o experiență de neuitat. De la Misiunea Dolores, prima clădire de piatră a orașului sau legendarele tramvaie ale orașului, până la districtul financiar de înaltă tehnologie. O călătorie la San Francisco este sigură să vă lase cu amintiri incredibile. O excursie cu barca este o modalitate excelentă de a explora "Orașul de pe Golful". Explorați Fisherman's Wharf, plin de magazine, galerii și restaurante care oferă fructe de mare delicioase. Plimbați-vă pe Golden Gate și admirați priveliștile asupra golfului și Oceanului Pacific, vizitați diversele muzee maritime și, desigur, nicio vizită la San Francisco nu este completă fără o excursie la Alcatraz, închisoarea insulară care a găzduit cândva unii dintre cei mai notorii criminali ai țării, cum ar fi Al Capone. Dacă doriți un mediu mai relaxat, treceți prin arhitectura impunătoare și laguna curgătoare a Palatului Artelor Frumoase. Piramida Transamerica a devenit cel mai faimos reper al orașului. Structura piramidală înaltă de 260 de metri este situată în inima Districtului Financiar. Situat între trei dealuri, Chinatown-ul din San Francisco este cea mai mare așezare chineză din afara Asiei, cu pagode, ghirlande colorate, balcoane decorate și caractere chinezești care se combină cu sunetele și aromele exotice ale acestei zone fascinante. Painted Ladies sunt case victoriene de lemn fermecătoare situate la marginea Alamo Square, iar Casa Haas-Lilienthal este o bijuterie bine întreținută a unei ere apuse. San Francisco prosperă pe varietate și are o energie contagioasă. Acest oraș este magic și toată lumea ar trebui să vină aici cel puțin o dată.
Mai multe informații
23 iun.
Transport de la San Francisco CA la București
Retur
Turkish Airlines
Turkish Airlines Turkish Airlines
18:45 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
20:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 15h 35m 2 PC 1 Escală
TK
TK Turkish Airlines - TK 80
18:45 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
17:45 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
Transport:  TK80
Clasa de cabină: Economy
1h 15m - Connection in Istanbul, Istanbul Airport (IST)
TK
TK Turkish Airlines - TK 1045
19:00 - Istanbul, Istanbul Airport (IST)
20:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  TK1045
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
3.190 €
2.871 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 13
Această vacanță include
Destinații 8
Nopti cazare 12
Zboruri 2
Hoteluri 7
Masini 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări