US Cowboy Country - circuit cu masina inchiriata
De la 3.142 €

US Cowboy Country - circuit cu masina inchiriata

Pachet de vacanță
Creat: joi, 13 iunie 2024
Ref ID: 9621902
Tarif/ persoană De la
3.491 €
3.142 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 13 iunie 2024
Destinații: Denver CO, Cheyenne WY, Orașul Rapid, SD, Buffalo, Wyoming, Cody WY, Parcul Național Yellowstone WY, Jackson WY, Pinedale, Wyoming, Laramie, Wyoming, Fort Collins, Colorado, Denver CO

Descriere

Itinerarul tău pe zile

24 feb.
Transport de la București la Denver CO
Plecare
United Airlines
United Airlines United Airlines
12:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
18:50 - Denver, Denver Intl (DEN)
14h 55m 0 PC 1 Escală
UA
UA United Airlines - UA 9219
12:55 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:10 - Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
Transport:  UA9219 Operated by:  Lufthansa
Clasa de cabină: Economy
1h 55m - Connection in Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
UA
UA United Airlines - UA 761
16:05 - Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
18:50 - Denver, Denver Intl (DEN)
Transport:  UA761
Clasa de cabină: Economy
24 feb.
1. Denver CO
Ai cazare aici
Despre destinație: Denver este cel mai mare oraș și capitala statului Colorado. Denver este un oraș tânăr și vibrant situat în valea râului South Platte, pe marginea vestică a câmpiilor înalte, chiar la est de lanțul muntos Front Range din Munții Stâncoși. Un punct de atracție al orizontului Denver este clădirea Capitoliului statului Colorado, care seamănă cu clădirea Capitoliului SUA. Cupola sa strălucitoare de aur comemorează goana după aur din Colorado. Construit în 1932, Primăria Denver este o clădire elegantă și frumoasă, cunoscută în special pentru grandioasa sa expoziție de lumini în timpul sezonului de Crăciun. Centrul orașului Denver, numit orașul la o milă înălțime datorită apropierei sale de Munții Stâncoși, este o metropolă comercială și culturală în plină efervescență. Zgârie-norii înalți te înconjoară și abundă restaurantele excelente. Ieșiți din oraș și absorbiți fascinantul Grădina Zeilor. Stânci masive și formațiuni neobișnuite sunt sigure să te fascineze. Situați aproape de Denver, Munții Stâncoși sunt unul dintre marile lanțuri muntoase ale acestei planete, oferind o experiență captivantă cu natura. Această combinație de expansiune urbană și proximitate față de natură este ceea ce îi conferă Denverului caracterul său unic și îl distinge ca destinație.
Mai multe informații
24 feb.
Închiriere masină
NISSAN ROGUE
Denver Intl
DENVER INTL ARPT
16:45 - 24 feb. 2025
Denver Intl
DENVER INTL ARPT
13:00 - 11 mar. 2025
Driver age

Minimum 25, Maximum 99

Politică combustibil

Full to Full: Pick up and drop off with a full tank. If the car is not returned with a full tank, suppliers will charge fuel plus refueling charges.

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: EUR 150
Theft protection
without excess
Collision damage waiver
without excess
Pickup

DENVER INTL ARPT - Telephone: 8338285714

24530 E 78TH AVE

Program: 00:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Dropoff

DENVER INTL ARPT - Telephone 8338285714

24530 E 78TH AVE

Program: 00:00 - 23:59
Airport Location, please follow signs to the car rental stations.
Transport de la Denver CO la Cheyenne WY
Niciun mijloc de transport selectat
25 feb.
2. Cheyenne WY
Ai cazare aici
Despre destinație: Cheyenne este capitala și cel mai populat oraș al statului american Wyoming și sediul județului Laramie. Este orașul principal al Zonei Metropolitane Cheyenne, Wyoming, care cuprinde întregul județ Laramie. PRINCIPALELE ATRACȚII TURISTICE • Clădirea Capitolului de Stat, este un Monument Istoric Național și structura dominantă pe orizontul Cheyenne. • Muzeul de Stat Wyoming. • Depoul de Cale Ferată Union Pacific. Recent renovat, Monument Istoric Național, găzduiește Muzeul Depoului Cheyenne, un centru pentru vizitatori și pubul Shadow's Pub & Grill. • Muzeul și Magazinul Old West. Situat în Frontier Park pe terenurile Cheyenne Frontier Days, rodeoul istoric numit „Tatăl tuturor”. Include o mare expoziție de căruțe trase de cai și expoziții despre istoria rodeoului CFD, care a fost înființat în 1897. • Muzeul de Vest Nelson. Muzeu occidental cu 11.000 de metri pătrați de expoziții, inclusiv artefacte indiene, echipamente de cowboy, arme din secolul al XIX-lea. • Reședința Guvernatorilor Istorici. Casa guvernatorilor Wyoming din 1905 până în 1976. • Locomotiva cu abur Big Boy. Această puternică locomotivă pe cărbune a fost proiectată pentru a trage un tren de 3600 de tone peste pante abrupte între Cheyenne și Ogden, Utah. • Grădinile Botanice Cheyenne. Include o floră diversă și o seră conservator.
Mai multe informații
Transport de la Cheyenne WY la Orașul Rapid, SD
Niciun mijloc de transport selectat
26 feb.
3. Orașul Rapid, SD
Ai cazare aici
Despre destinație: Rapid City este al doilea oraș ca mărime din South Dakota (după Sioux Falls) și sediul județului Pennington County. Numele său vine de la Rapid Creek, pe care este situat orașul, fiind așezat pe panta estică a lanțului muntos Black Hills. Cunoscut ca "Poarta către Black Hills" și "Orașul Președinților", este împărțit de un mic lanț muntos care divide partea de vest și cea de est a orașului. Baza Forțelor Aeriene Ellsworth se află la periferia orașului. Camp Rapid, o parte a Gărzii Naționale a Armatei din South Dakota, se află în partea de vest a orașului. În apropiere se află istoricul oraș "Old West" Deadwood. În Black Hills învecinate se află atracțiile turistice populare Mount Rushmore, Memorialul Crazy Horse, Parcul de Stat Custer și Parcul Național Wind Cave.
Mai multe informații
Transport de la Orașul Rapid, SD la Buffalo, Wyoming
Niciun mijloc de transport selectat
28 feb.
4. Buffalo, Wyoming
Ai cazare aici
Despre destinație: Buffalo este un oraș în comitatul Johnson, Wyoming, Statele Unite. Populația era de 4.585 la recensământul din 2010. Este reședința comitatului Johnson. În ultimii ani, orașul a cunoscut o creștere economică datorită producției de metan prin metoda de extracție a metanului din straturile de cărbune utilizată în Bazinul Râului Powder și în zonele înconjurătoare.
Mai multe informații
Transport de la Buffalo, Wyoming la Cody WY
Niciun mijloc de transport selectat
01 mar.
5. Cody WY
Ai cazare aici
Despre destinație: Înființată în 1901, Cody, Wyoming este situată la 52 de mile de intrarea estică în Parcul Național Yellowstone. Cody a fost fondat în 1896 de Colonelul William F. "Buffalo Bill" Cody, care a trecut prin regiune în anii 1870. A fost atât de impresionat de posibilitățile de dezvoltare ale irigațiilor, solului bogat, peisajului grandios, vânătorii și proximității față de Parcul Național Yellowstone, încât s-a întors la mijlocul anilor 1890 pentru a înființa un oraș. A adus cu el bărbați ale căror nume încă împodobesc indicatoarele stradale din zona centrală a orașului Cody: Beck, Alger, Rumsey, Bleistein și Salsbury.
Mai multe informații
Transport de la Cody WY la Parcul Național Yellowstone WY
Niciun mijloc de transport selectat
03 mar.
6. Parcul Național Yellowstone WY
Ai cazare aici
Despre destinație: Parcul Național Yellowstone este un parc național al Statelor Unite și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. A fost primul parc național din lume. Parcul Național Yellowstone conține unele dintre cele mai stranii și interesante caracteristici geologice găsite oriunde în lume. Parcul Național Yellowstone servește ca refugiu pentru o varietate largă de animale sălbatice native Americii. Ultima turmă rămasă de bizoni sălbatici (bufalo) din SUA încă se plimbă în voie prin pajiștile din Yellowstone, alături de turme vaste de cerbi sălbatici, căprioare, elani, coioti, vulturi, ursi și lupi.
Mai multe informații
Transport de la Parcul Național Yellowstone WY la Jackson WY
Niciun mijloc de transport selectat
05 mar.
7. Jackson WY
Ai cazare aici
Despre destinație: Amplasat în inima Munților Stâncoși, Jackson, WY, este o destinație de călătorie idilică care oferă un amestec perfect de natură, aventură și liniște. Renumit pentru frumusețea sa naturală uluitoare, acest oraș fermecător servește ca o poartă către maiestuosul Parc Național Grand Teton și iconicul Parc Național Yellowstone, făcându-l un paradis pentru entuziaștii în aer liber. Începeți-vă călătoria în Piața Jackson Town, centrul vibrant al orașului, înconjurat de arcade de coarne de elan, clădiri fermecătoare în stil occidental și o mulțime de magazine, restaurante și galerii. Aici vă așteaptă un amestec încântător de modernitate și tradiție, deoarece puteți explora galerii de artă contemporană și puteți lua masa în restaurante gourmet sau vă puteți bucura de o bere locală într-un salon tradițional de cowboy. Pentru căutătorii de aventură, Jackson, WY, oferă o multitudine de activități în aer liber pe tot parcursul anului. În timpul iernii, munții acoperiți de zăpadă oferă un fundal uimitor pentru schi, snowboard și snowshoeing. Jackson Hole Mountain Resort, cu pârtiile sale de schi de clasă mondială, este o vizită obligatorie pentru fiecare pasionat de sporturi de iarnă. În lunile mai calde, zona se transformă într-un paradis pentru drumeții, ciclism montan, alpinism și observarea faunei sălbatice. Îmbarcați-vă într-o călătorie de neuitat prin traseele pitorești de drumeții din Parcul Național Grand Teton, unde puteți întâlni elani, elani și chiar urși. Jackson, WY, este, de asemenea, renumit pentru fauna sălbatică bogată. O vizită la Refugiul Național al Elanilor vă permite să asistați la mii de elani în habitatul lor natural. Pentru o experiență mai captivantă a faunei sălbatice, faceți un tur ghidat prin Parcul Național Yellowstone, unde puteți asista la emblematicul gheizer Old Faithful, vă puteți minuna de culorile vibrante ale Grand Prismatic Spring și, probabil, puteți arunca o privire asupra lupilor și urșilor grizzly ai parcului. În ciuda dimensiunilor sale mici, Jackson, WY, are o scenă artistică vibrantă. Muzeul Național de Artă a Vieții Sălbatice, cu peste 5.000 de opere de artă, oferă o sărbătoare culturală, în timp ce Centrul pentru Arte găzduiește o varietate de spectacole și exponate pe tot parcursul anului. Încheiați-vă ziua sub cerul strălucitor din Wyoming, scăldându-vă în frumusețea senină a peisajului din jurul unui foc de tabără. Indiferent dacă sunteți un iubitor de natură, un dependent de aventură sau cineva care caută un refugiu liniștit, Jackson, WY, promite o experiență de călătorie de neuitat care vă va lăsa să tânjiți după mai mult.
Mai multe informații
Transport de la Jackson WY la Pinedale, Wyoming
Niciun mijloc de transport selectat
06 mar.
8. Pinedale, Wyoming
Ai cazare aici
Despre destinație: Pinedale este un oraș important pentru echipamente de vânătoare și o poartă de acces către Munții Wind River. De asemenea, este o poartă majoră de acces către zona Jackson Hole din Wyoming. În plus, Pinedale se află în apropierea mai multor câmpuri mari de gaze naturale, inclusiv Pinedale Anticline și Jonah Field. Atracțiile includ Muzeul Omului de Munte, Zilele Green River Rendezvous, Zona de Schi White Pine, Centrul Acvatic Pinedale și Sistemul de Parcuri al Orașului de-a lungul Coridorului Pine Creek din centrul orașului.
Mai multe informații
Transport de la Pinedale, Wyoming la Laramie, Wyoming
Niciun mijloc de transport selectat
07 mar.
9. Laramie, Wyoming
Ai cazare aici
Despre destinație: Orașul Laramie este situat în comitatul Albany, în statul Wyoming. Orașul se află în zona de sud-est a statului și este traversat de râul Laramie. Principala atracție turistică pe care Laramie o oferă este natura din zonă, atât prin munții înalți care se află la periferia orașului, cât și prin râul care oferă peisaje și activități precum pescuitul, călăria, etc.
Mai multe informații
Transport de la Laramie, Wyoming la Fort Collins, Colorado
Niciun mijloc de transport selectat
08 mar.
10. Fort Collins, Colorado
Ai cazare aici
Despre destinație: Orașul Fort Collins este cea mai populată municipalitate din Comitatul Larimer, în Colorado. Fort Collins oferă o serie de opțiuni recreative excelente. Fă un tur al fabricii de bere Anheuser-Busch sau oprește-te la una dintre numeroasele microberării din Fort Collins pentru a vedea și a bea bere produsă la scară mai mică. Bucură-te de o după-amiază de vizitare a obiectivelor turistice, urmată de o masă plăcută la un restaurant excelent. Petrece ceva timp făcând cumpărături în Old Town sau joacă tenis și racquetball pe terenurile din City Park. Cei mai aventuroși pot face rafting pe râul Poudre, unde întreaga familie poate înfrunta rapidurile și se poate bucura de o doză bună de vizitare a obiectivelor turistice, exerciții fizice și distracție, toate în același timp.
Mai multe informații
Transport de la Fort Collins, Colorado la Denver CO
Niciun mijloc de transport selectat
09 mar.
11. Denver CO
Ai cazare aici
Despre destinație: Denver este cel mai mare oraș și capitala statului Colorado. Denver este un oraș tânăr și vibrant situat în valea râului South Platte, pe marginea vestică a câmpiilor înalte, chiar la est de lanțul muntos Front Range din Munții Stâncoși. Un punct de atracție al orizontului Denver este clădirea Capitoliului statului Colorado, care seamănă cu clădirea Capitoliului SUA. Cupola sa strălucitoare de aur comemorează goana după aur din Colorado. Construit în 1932, Primăria Denver este o clădire elegantă și frumoasă, cunoscută în special pentru grandioasa sa expoziție de lumini în timpul sezonului de Crăciun. Centrul orașului Denver, numit orașul la o milă înălțime datorită apropierei sale de Munții Stâncoși, este o metropolă comercială și culturală în plină efervescență. Zgârie-norii înalți te înconjoară și abundă restaurantele excelente. Ieșiți din oraș și absorbiți fascinantul Grădina Zeilor. Stânci masive și formațiuni neobișnuite sunt sigure să te fascineze. Situați aproape de Denver, Munții Stâncoși sunt unul dintre marile lanțuri muntoase ale acestei planete, oferind o experiență captivantă cu natura. Această combinație de expansiune urbană și proximitate față de natură este ceea ce îi conferă Denverului caracterul său unic și îl distinge ca destinație.
Mai multe informații
10 mar.
Transport de la Denver CO la București
Retur
United Airlines
United Airlines United Airlines
21:20 - Denver, Denver Intl (DEN)
18:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 13h 0m 0 PC 1 Escală
UA
UA United Airlines - UA 760
21:20 - Denver, Denver Intl (DEN)
14:05 - Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
Transport:  UA760
Clasa de cabină: Economy
1h 20m - Connection in Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
UA
UA United Airlines - UA 9234
15:25 - Munich, Franz Josef Strauss München (MUC)
18:20 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  UA9234 Operated by:  Lufthansa
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
3.491 €
3.142 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 14
Această vacanță include
Destinații 11
Nopti cazare 13
Zboruri 2
Hoteluri 10
Masini 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări