Descopera Hawaii
De la 3.282 €

Descopera Hawaii

Pachet de vacanță
Creat: marți, 27 august 2024
Ref ID: 9622813
Tarif/ persoană De la
3.646 €
3.282 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: marți, 27 august 2024
Destinații: Los Angeles CA, Insula Mare HI, Honolulu HI, Maui, HI, San Francisco CA

Itinerarul tău pe zile

07 apr.
Transport de la București la Los Angeles CA
Plecare
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines
08:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
14:50 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
16h 15m 1 PC 1 Escală Tarif: Standard
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 2700
08:35 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
10:40 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
Transport:  KL2700 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: QYLDI5SA
2h 5m - Connection in Amsterdam, Schiphol (AMS)
KL
KL KLM Royal Dutch Airlines - KL 603
12:45 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
14:50 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
Transport:  KL603
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: QYLDI5SA
07 apr.
1. Los Angeles CA
Ai cazare aici
Despre destinație: Supranumită Orașul Îngerilor, Los Angeles este un centru mondial de afaceri, comerț internațional, divertisment, cultură, media, modă, știință, sport, tehnologie și educație. Los Angeles este arhitectural divers și atracțiile sale sunt răspândite pe o suprafață mare. Centrul orașului este un centru urban înfloritor, un district de afaceri și acasă pentru coridorul cultural Grand Avenue. Toată lumea știe despre Hollywood și trebuie să vizitați semnul Hollywood, când sunteți în Los Angeles, precum și Hollywood Walk of Fame, unde Hollywood își sărbătorește contribuția la divertisment prin aceste stele celebre. Experimentați stilul de viață colorat al Coastei de Vest pe Venice Beach Boardwalk. Aici, veți găsi o atmosferă festivă, artiști eclectici și magazine funky. Pe scena de la Santa Monica Beach, se află celebrul Pier cu o atmosferă de carnaval peren. Atrage localnici, precum și vizitatori din întreaga lume. Situat în Griffith Park pe Mt. Hollywood se află Observatorul Griffith. Acest mare observator public are facilități de ultimă generație și vederi excelente asupra Los Angeles. Dacă sunteți un fan al cumpărăturilor, veți adora Rodeo Drive. Un district de cumpărături glamour, Rodeo Drive este plin de magazine elegante și la modă. Faceți o plimbare prin Beverly Hills, s-ar putea chiar să întâlniți o celebritate în acest cartier. Acest oraș oferă o vreme grozavă, cumpărături bune, multă diversitate, evenimente culturale excelente, mâncare excelentă și oameni prietenoși. Los Angeles este cool, fals, stilizat, vast și niciodată plictisitor.
Mai multe informații
08 apr.
Transport de la Los Angeles CA la Insula Mare HI
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines Hawaiian Airlines - HA61
11:00 - Los Angeles, Los Angeles Intl (LAX)
13:40 - Kona, Kona Intl At Keahole (KOA)
5h 40m 0 PC Non-stop
Transport:  HA61
Clasa de cabină: Economy
08 apr.
2. Insula Mare HI
Ai cazare aici
Despre destinație: Hawaiʻi, cunoscută și sub numele de Insula Mare, este o insulă situată în statul american Hawaii. Este cea mai mare și cea mai sud-estică dintre insulele hawaiiene, un lanț de insule vulcanice în Oceanul Pacific de Nord. PRINCIPALELE ATRACȚII TURISTICE • Parcul Național al Vulcanilor din Hawai`i. Parcul Național al Vulcanilor din Hawai`i este casa celui mai mare vulcan din lume, Mauna, și a celui mai activ, Kilauea. • Mauna Kea. Mauna Kea, cel mai mare munte din lume, este un vulcan adormit care a devenit un centru internațional pentru astronomie. • Cascada Akaka. O cascada situată la unsprezece mile nord de Hilo oferă o priveliște impresionantă, apa căzând de la 440 de picioare până la baza sa. • Fermele de cafea. În înălțimile deasupra Konei, plantele de cafea ajung chiar până la marginea drumului. • Plajele cu nisip negru formate din nisip vulcanic. • Plaja cu nisip verde de la South Point. • Plaja cu nisip alb Kehaka Kai este absolut frumoasă și a fost un secret local până de curând. • Observarea delfinilor și a balenelor.
Mai multe informații
11 apr.
Transport de la Insula Mare HI la Honolulu HI
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines Hawaiian Airlines - HA107
06:00 - Kona, Kona Intl At Keahole (KOA)
06:47 - Honolulu, Honolulu Intl (HNL)
47m 0 PC Non-stop
Transport:  HA107
Clasa de cabină: Economy
11 apr.
3. Honolulu HI
Ai cazare aici
Despre destinație: Honolulu este sediul județean al Orașului și Județului Honolulu. Este capitala statului și cel mai populat oraș din statul Hawaii. Situat pe insula Oahu, este cunoscut la nivel mondial ca o destinație turistică majoră. Honolulu este principala poartă de intrare în Hawaii și o poartă majoră către Statele Unite ale Americii. Este, de asemenea, un centru major pentru afaceri internaționale, apărare militară, precum și fiind faimos pentru găzduirea unei varietăți diverse de cultură, bucătărie și tradiții est-vest și Pacific. Cele mai importante locuri de vizitat în Honolulu sunt: Kane'ohe, Centrul Cultural Polinezian, Muzeul și Planetariul Bishop, Pearl Harbor, Palatul Iolani, Districtul Capitol, Oceanfront Waikiki și Academia de Arte din Honolulu. Honolulu are ceruri însorite, ape albastre cristaline, plaje cu nisip alb, chitare la apus și multe dansuri hula care reprezintă spiritul Aloha.
Mai multe informații
14 apr.
Transport de la Honolulu HI la Maui, HI
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines Hawaiian Airlines - HA266
11:56 - Honolulu, Honolulu Intl (HNL)
12:41 - Kahului, Kahului (OGG)
45m 0 PC Non-stop
Transport:  HA266
Clasa de cabină: Economy
14 apr.
4. Maui, HI
Ai cazare aici
Despre destinație: Insula Maui este a doua cea mai mare dintre Insulele Hawaii, având 727,2 mile pătrate și este a 17-a cea mai mare insulă din Statele Unite. Maui face parte din Statul Hawaii și este cea mai mare dintre cele patru insule ale județului Maui. PRINCIPALELE ATRACȚII TURISTICE • Parcul Național Haleakala oferă sălbăticie alpină și vederi uimitoare ale Maui • Monumentul de Stat din Valea Iao • Ohe'o Gulch Kipahulu sau Cele Șapte Piscine Sacre este una dintre cele mai populare atracții din Maui și face parte din Parcul Național Haleakala.
Mai multe informații
17 apr.
Transport de la Maui, HI la San Francisco CA
Hawaiian Airlines
Hawaiian Airlines Hawaiian Airlines - HA42
12:20 - Kahului, Kahului (OGG)
20:20 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
5h 0m 0 PC Non-stop
Transport:  HA42
Clasa de cabină: Economy
17 apr.
5. San Francisco CA
Ai cazare aici
Despre destinație: San Francisco este un oraș major, plin de viață și cosmopolit în California. În San Francisco, istoria și modernitatea se combină pentru a oferi vizitatorilor o experiență de neuitat. De la Misiunea Dolores, prima clădire de piatră a orașului sau legendarele tramvaie ale orașului, până la districtul financiar de înaltă tehnologie. O călătorie la San Francisco este sigură să vă lase cu amintiri incredibile. O excursie cu barca este o modalitate excelentă de a explora "Orașul de pe Golful". Explorați Fisherman's Wharf, plin de magazine, galerii și restaurante care oferă fructe de mare delicioase. Plimbați-vă pe Golden Gate și admirați priveliștile asupra golfului și Oceanului Pacific, vizitați diversele muzee maritime și, desigur, nicio vizită la San Francisco nu este completă fără o excursie la Alcatraz, închisoarea insulară care a găzduit cândva unii dintre cei mai notorii criminali ai țării, cum ar fi Al Capone. Dacă doriți un mediu mai relaxat, treceți prin arhitectura impunătoare și laguna curgătoare a Palatului Artelor Frumoase. Piramida Transamerica a devenit cel mai faimos reper al orașului. Structura piramidală înaltă de 260 de metri este situată în inima Districtului Financiar. Situat între trei dealuri, Chinatown-ul din San Francisco este cea mai mare așezare chineză din afara Asiei, cu pagode, ghirlande colorate, balcoane decorate și caractere chinezești care se combină cu sunetele și aromele exotice ale acestei zone fascinante. Painted Ladies sunt case victoriene de lemn fermecătoare situate la marginea Alamo Square, iar Casa Haas-Lilienthal este o bijuterie bine întreținută a unei ere apuse. San Francisco prosperă pe varietate și are o energie contagioasă. Acest oraș este magic și toată lumea ar trebui să vină aici cel puțin o dată.
Mai multe informații
18 apr.
Transport de la San Francisco CA la București
Retur
Air France
Air France Air France
15:00 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
15:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 14h 50m 1 PC 1 Escală Tarif: Standard
AF
AF Air France - AF 83
15:00 - San Francisco, San Francisco Intl (SFO)
10:50 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Transport:  AF83
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: QYLDI5SA
1h 10m - Connection in Paris, Charles De Gaulle (CDG)
Change from terminal 2E to 2F
AF
AF Air France - AF 6634
12:00 - Paris, Charles De Gaulle (CDG)
15:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  AF6634 Operated by:  Tarom
Clasa de cabină: Economy
Clasa tarifara: QYLDI5SA
Tarif/ persoană De la
3.646 €
3.282 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 11
Această vacanță include
Destinații 5
Zboruri 6
Hoteluri 5

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări