Rocky Mountains Trail - self-drive
De la 2.417 €

Rocky Mountains Trail - self-drive

Pachet de vacanță
Creat: joi, 29 august 2024
Ref ID: 9842498
Tarif/ persoană De la
2.685 €
2.417 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: joi, 29 august 2024
Destinații: Denver CO, Durango, CO, Grand Junction, Colorado, Moab UT, Orașul Salt Lake City, UT, Jackson WY, Parcul Național Yellowstone WY, Sheridan, Wyoming, Orașul Rapid, SD, Denver CO

Itinerarul tău pe zile

05 apr.
Transport de la București la Denver CO
Plecare
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa
06:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
13:40 - Denver, Denver Intl (DEN)
16h 25m 0 PC 1 Escală
LH
LH Lufthansa - LH 1423
06:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
07:50 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Transport:  LH1423
Clasa de cabină: Economy
3h 30m - Connection in Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
LH
LH Lufthansa - LH 7586
11:20 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
13:40 - Denver, Denver Intl (DEN)
Transport:  LH7586 Operated by:  United Airlines
Clasa de cabină: Economy
05 apr.
1. Denver CO
Ai cazare aici
Despre destinație: Denver este cel mai mare oraș și capitala statului Colorado. Denver este un oraș tânăr și vibrant situat în valea râului South Platte, pe marginea vestică a câmpiilor înalte, chiar la est de lanțul muntos Front Range din Munții Stâncoși. Un punct de atracție al orizontului Denver este clădirea Capitoliului statului Colorado, care seamănă cu clădirea Capitoliului SUA. Cupola sa strălucitoare de aur comemorează goana după aur din Colorado. Construit în 1932, Primăria Denver este o clădire elegantă și frumoasă, cunoscută în special pentru grandioasa sa expoziție de lumini în timpul sezonului de Crăciun. Centrul orașului Denver, numit orașul la o milă înălțime datorită apropierei sale de Munții Stâncoși, este o metropolă comercială și culturală în plină efervescență. Zgârie-norii înalți te înconjoară și abundă restaurantele excelente. Ieșiți din oraș și absorbiți fascinantul Grădina Zeilor. Stânci masive și formațiuni neobișnuite sunt sigure să te fascineze. Situați aproape de Denver, Munții Stâncoși sunt unul dintre marile lanțuri muntoase ale acestei planete, oferind o experiență captivantă cu natura. Această combinație de expansiune urbană și proximitate față de natură este ceea ce îi conferă Denverului caracterul său unic și îl distinge ca destinație.
Mai multe informații
05 apr.
Închiriere masină
TOYOTA YARIS 1.5
Denver Intl
Denver Airport
14:45 - 5 apr. 2025
Denver Intl
Denver Airport
10:00 - 18 apr. 2025
Driver age

Minimum 19, Maximum 80

Politică combustibil

Plin spre plin

Condiții generale de plată
Prepayment: Full rental price due at time of reservation. At pick-up a valid credit card in main driver's name is required as a guarantee. Prepaid or debit cards, such as Maestro, Visa electron, Visa Premier or Carte Bleue are not accepted.
Depozit aplicabil acestei rezervări
Upon collection of the car a security deposit will be blocked on the driver’s credit card. This deposit is determined by supplier considering your selected car category. Please be informed that the value of one tank of fuel and possible traffic fines can be additionally blocked on your credit card. It is recommended to present a credit card with chip, pin code and embossed numbers.Estimated deposit amount:: USD 167
Theft protection
without excess
Collision damage waiver
without excess
Pickup

Denver Airport - Telephone: +1 303 2147955

PLEASE GO TO FOX COUNTER 24558 E 75TH AVENUE

Program: 05:00 - 23:59
Europcar Serviced by Fox, please proceed to the Fox rental counter. Upon arrival at the Denver airport please proceed to the Fox Rent a Car location. Please proceed to Level 5 Baggage Claim. Exit the Terminal West door number 508 or the Terminal East door number 511 to the 4th Island which is marked CAR RENTAL SHUTTLES. Stand under Fox Rent a Car sign for pick up, followed by a short ride to the Fox Denver location.
Dropoff

Denver Airport - Telephone +1 303 2147955

PLEASE GO TO FOX COUNTER 24558 E 75TH AVENUE

Program: 05:00 - 23:59
Europcar Serviced by Fox, please proceed to the Fox rental counter. Upon arrival at the Denver airport please proceed to the Fox Rent a Car location. Please proceed to Level 5 Baggage Claim. Exit the Terminal West door number 508 or the Terminal East door number 511 to the 4th Island which is marked CAR RENTAL SHUTTLES. Stand under Fox Rent a Car sign for pick up, followed by a short ride to the Fox Denver location.
Transport de la Denver CO la Durango, CO
Niciun mijloc de transport selectat
06 apr.
2. Durango, CO
Ai cazare aici
Despre destinație: Durango este reședința județului și cea mai populată municipalitate a județului La Plata, Colorado, Statele Unite ale Americii. Aici se află Colegiul Fort Lewis. Biroul de Recensământ al Statelor Unite a raportat o populație de 16,887 în recensământul din 2010. Orașul a fost organizat în septembrie 1880 pentru a servi districtul minier San Juan. Calea ferată Denver și Rio Grande (D&RG) a ales locul pe râul Animas pentru depoul său, urmând o negociere scurtă și cel mai probabil superficială cu Animas City, la două mile spre nord. Orașul a fost numit de fostul guvernator al Colorado, Alexander C. Hunt, după Durango, Mexic, bazat pe impresia sa favorabilă despre acel oraș rezultată dintr-o călătorie de recunoaștere întreprinsă în numele lui William J. Palmer, șeful D&RG. Siturile arheologice din zonă de pe registrele istorice de stat și naționale includ: Parcul Național Mesa Verde, un sit al Patrimoniului Mondial Monumentul Național Chimney Rock, cel mai nord-estic avanpost cunoscut al Puebloanilor Ancestrali Situl Arheologic Durango Rock Shelters, o cultură Basketmaker și Pueblo Districtul Arheologic Spring Creek, un sit Basketmaker și Pueblo Satul Talus, un sit Basketmaker
Mai multe informații
Transport de la Durango, CO la Grand Junction, Colorado
Niciun mijloc de transport selectat
07 apr.
3. Grand Junction, Colorado
Ai cazare aici
Despre destinație: Frumusețea naturală uluitoare și peisajul dramatic de stânci roșii al Monumentului Național Colorado. Aventuri în aer liber palpitante, inclusiv drumeții, camping sau schi pe Grand Mesa. Sute de mile de trasee de ciclism montan de clasă mondială, cum ar fi Traseul Kokopelli. Rafting incredibil pe apele învolburate ale râului Colorado. Terenuri de golf uimitoare ale căror fairway-uri verzi sunt juxtapuse împotriva deșertului stâncos Redland.
Mai multe informații
Transport de la Grand Junction, Colorado la Moab UT
Niciun mijloc de transport selectat
08 apr.
4. Moab UT
Ai cazare aici
Despre destinație: Moab este un oraș situat la marginea sudică a județului Grand din estul statului Utah, în vestul Statelor Unite. Populația era de 5,046 la recensământul din 2010, iar în 2015 populația a fost estimată la 5,235. Este sediul județului și cel mai mare oraș din județul Grand. Moab atrage un număr mare de turiști în fiecare an, în mare parte vizitatori ai parcurilor naționale Arches și Canyonlands din apropiere. Orașul este o bază populară pentru cicliștii de munte care parcurg extensiva rețea de trasee, inclusiv Slickrock Trail, și pentru off-roaderi care vin pentru Safari-ul anual cu Jeep-ul în Moab.
Mai multe informații
Transport de la Moab UT la Orașul Salt Lake City, UT
Niciun mijloc de transport selectat
09 apr.
5. Orașul Salt Lake City, UT
Ai cazare aici
Despre destinație: Ceea ce Mecca este pentru musulmani și Roma pentru catolici, este Salt Lake City pentru mormoni. Salt Lake City este capitala statului american Utah. Patru ziduri puternice înconjoară o suprafață de 4 hectare în mijlocul orașului vechi, centrul Bisericii Mormone care este Temple Square. Este decorat cu flori și conține cele mai importante clădiri sacre ale comunității mormone, cum ar fi Templul Salt Lake, Tabernacolul și Centrul de Conferințe. Cel mai mare sanctuar și centrul credinței mormone este Templul Salt Lake. Construit din piatră, utilizarea sa este restricționată la religia mormonă. A fost construit între 1853 și 1893 din granit gri și în stil neogotic cu șase turnuri, cel principal având o înălțime de 68 de metri. Construcția Catedralei Madeleine a început în 1900 și a fost finalizată în 1909, o clădire creștină a cărei exterior este de design romantic și cu un interior gotic. Salt Lake City a devenit centrul unui imperiu religios de mare succes. Orașul prosper conține de asemenea mulți oameni de alte credințe, dar Biserica Mormonă foarte influentă face majoritatea deciziilor politice ale regiunii. Cu toate acestea, mai puțin de jumătate din populația orașului sunt membri ai bisericii, universitatea și peisajul spectaculos au atras o gamă largă de rezidenți care au umplut orașul cu o diversitate de restaurante, viață de noapte, artă și cultură. Cu toate acestea, dacă cineva se plictisește de oraș, există spații naturale uimitoare la o scurtă distanță cu mașina. Sărurile Bonneville se află lângă Marele Lac Sărat, o zonă imensă acoperită de sare care este una dintre cele mai plate zone din lume. Parcul Național Zion conține mai multe situri arheologice de mare importanță și oferă o oportunitate pentru drumeții excepționale. Orizonturi nesfârșite, canioane adânci și spații deschise vaste înconjoară acest oraș cu adevărat binecuvântat.
Mai multe informații
Transport de la Orașul Salt Lake City, UT la Jackson WY
Niciun mijloc de transport selectat
11 apr.
6. Jackson WY
Ai cazare aici
Despre destinație: Amplasat în inima Munților Stâncoși, Jackson, WY, este o destinație de călătorie idilică care oferă un amestec perfect de natură, aventură și liniște. Renumit pentru frumusețea sa naturală uluitoare, acest oraș fermecător servește ca o poartă către maiestuosul Parc Național Grand Teton și iconicul Parc Național Yellowstone, făcându-l un paradis pentru entuziaștii în aer liber. Începeți-vă călătoria în Piața Jackson Town, centrul vibrant al orașului, înconjurat de arcade de coarne de elan, clădiri fermecătoare în stil occidental și o mulțime de magazine, restaurante și galerii. Aici vă așteaptă un amestec încântător de modernitate și tradiție, deoarece puteți explora galerii de artă contemporană și puteți lua masa în restaurante gourmet sau vă puteți bucura de o bere locală într-un salon tradițional de cowboy. Pentru căutătorii de aventură, Jackson, WY, oferă o multitudine de activități în aer liber pe tot parcursul anului. În timpul iernii, munții acoperiți de zăpadă oferă un fundal uimitor pentru schi, snowboard și snowshoeing. Jackson Hole Mountain Resort, cu pârtiile sale de schi de clasă mondială, este o vizită obligatorie pentru fiecare pasionat de sporturi de iarnă. În lunile mai calde, zona se transformă într-un paradis pentru drumeții, ciclism montan, alpinism și observarea faunei sălbatice. Îmbarcați-vă într-o călătorie de neuitat prin traseele pitorești de drumeții din Parcul Național Grand Teton, unde puteți întâlni elani, elani și chiar urși. Jackson, WY, este, de asemenea, renumit pentru fauna sălbatică bogată. O vizită la Refugiul Național al Elanilor vă permite să asistați la mii de elani în habitatul lor natural. Pentru o experiență mai captivantă a faunei sălbatice, faceți un tur ghidat prin Parcul Național Yellowstone, unde puteți asista la emblematicul gheizer Old Faithful, vă puteți minuna de culorile vibrante ale Grand Prismatic Spring și, probabil, puteți arunca o privire asupra lupilor și urșilor grizzly ai parcului. În ciuda dimensiunilor sale mici, Jackson, WY, are o scenă artistică vibrantă. Muzeul Național de Artă a Vieții Sălbatice, cu peste 5.000 de opere de artă, oferă o sărbătoare culturală, în timp ce Centrul pentru Arte găzduiește o varietate de spectacole și exponate pe tot parcursul anului. Încheiați-vă ziua sub cerul strălucitor din Wyoming, scăldându-vă în frumusețea senină a peisajului din jurul unui foc de tabără. Indiferent dacă sunteți un iubitor de natură, un dependent de aventură sau cineva care caută un refugiu liniștit, Jackson, WY, promite o experiență de călătorie de neuitat care vă va lăsa să tânjiți după mai mult.
Mai multe informații
Transport de la Jackson WY la Parcul Național Yellowstone WY
Niciun mijloc de transport selectat
12 apr.
7. Parcul Național Yellowstone WY
Ai cazare aici
Despre destinație: Parcul Național Yellowstone este un parc național al Statelor Unite și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. A fost primul parc național din lume. Parcul Național Yellowstone conține unele dintre cele mai stranii și interesante caracteristici geologice găsite oriunde în lume. Parcul Național Yellowstone servește ca refugiu pentru o varietate largă de animale sălbatice native Americii. Ultima turmă rămasă de bizoni sălbatici (bufalo) din SUA încă se plimbă în voie prin pajiștile din Yellowstone, alături de turme vaste de cerbi sălbatici, căprioare, elani, coioti, vulturi, ursi și lupi.
Mai multe informații
Transport de la Parcul Național Yellowstone WY la Sheridan, Wyoming
Niciun mijloc de transport selectat
14 apr.
8. Sheridan, Wyoming
Ai cazare aici
Despre destinație: Sheridan este un oraș în statul Wyoming din SUA și reședința comitatului Sheridan. Orașul este situat la jumătatea distanței dintre Parcul Yellowstone și Muntele Rushmore. Este orașul principal al Zonei Micropolitane Statistice Sheridan, Wyoming, care cuprinde întregul comitat Sheridan. Recensământul din 2010 a înregistrat o populație de 17.444 de locuitori în oraș și 29.116 în Zona Micropolitană Statistică Sheridan, Wyoming, făcând-o a 424-a cea mai populată zonă micropolitană din Statele Unite.
Mai multe informații
Transport de la Sheridan, Wyoming la Orașul Rapid, SD
Niciun mijloc de transport selectat
15 apr.
9. Orașul Rapid, SD
Ai cazare aici
Despre destinație: Rapid City este al doilea oraș ca mărime din South Dakota (după Sioux Falls) și sediul județului Pennington County. Numele său vine de la Rapid Creek, pe care este situat orașul, fiind așezat pe panta estică a lanțului muntos Black Hills. Cunoscut ca "Poarta către Black Hills" și "Orașul Președinților", este împărțit de un mic lanț muntos care divide partea de vest și cea de est a orașului. Baza Forțelor Aeriene Ellsworth se află la periferia orașului. Camp Rapid, o parte a Gărzii Naționale a Armatei din South Dakota, se află în partea de vest a orașului. În apropiere se află istoricul oraș "Old West" Deadwood. În Black Hills învecinate se află atracțiile turistice populare Mount Rushmore, Memorialul Crazy Horse, Parcul de Stat Custer și Parcul Național Wind Cave.
Mai multe informații
Transport de la Orașul Rapid, SD la Denver CO
Niciun mijloc de transport selectat
17 apr.
10. Denver CO
Ai cazare aici
Despre destinație: Denver este cel mai mare oraș și capitala statului Colorado. Denver este un oraș tânăr și vibrant situat în valea râului South Platte, pe marginea vestică a câmpiilor înalte, chiar la est de lanțul muntos Front Range din Munții Stâncoși. Un punct de atracție al orizontului Denver este clădirea Capitoliului statului Colorado, care seamănă cu clădirea Capitoliului SUA. Cupola sa strălucitoare de aur comemorează goana după aur din Colorado. Construit în 1932, Primăria Denver este o clădire elegantă și frumoasă, cunoscută în special pentru grandioasa sa expoziție de lumini în timpul sezonului de Crăciun. Centrul orașului Denver, numit orașul la o milă înălțime datorită apropierei sale de Munții Stâncoși, este o metropolă comercială și culturală în plină efervescență. Zgârie-norii înalți te înconjoară și abundă restaurantele excelente. Ieșiți din oraș și absorbiți fascinantul Grădina Zeilor. Stânci masive și formațiuni neobișnuite sunt sigure să te fascineze. Situați aproape de Denver, Munții Stâncoși sunt unul dintre marile lanțuri muntoase ale acestei planete, oferind o experiență captivantă cu natura. Această combinație de expansiune urbană și proximitate față de natură este ceea ce îi conferă Denverului caracterul său unic și îl distinge ca destinație.
Mai multe informații
18 apr.
Transport de la Denver CO la București
Retur
Lufthansa
Lufthansa Lufthansa
17:35 - Denver, Denver Intl (DEN)
17:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
+1 zi 15h 15m 0 PC 1 Escală
LH
LH Lufthansa - LH 447
17:35 - Denver, Denver Intl (DEN)
11:10 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
Transport:  LH447
Clasa de cabină: Economy
3h 20m - Connection in Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
LH
LH Lufthansa - LH 1420
14:30 - Frankfurt, Frankfurt Main (FRA)
17:50 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
Transport:  LH1420
Clasa de cabină: Economy
Tarif/ persoană De la
2.685 €
2.417 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă acum
Rezumatul călătoriei
2 Adulți
Nopţi 13
Această vacanță include
Destinații 10
Zboruri 2
Hoteluri 10
Masini 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări