Sejur Los Angeles & San Juan, Puerto Rico - februarie 2025
De la 1.337 €

Sejur Los Angeles & San Juan, Puerto Rico - februarie 2025

Multidestination
Creat: luni, 7 august 2023 - Plecare: luni, 26 februarie 2024
Ref ID: 6181271
Tarif/ persoană De la
1.485 €
1.337 €
Bazat pe 2 adulți
Creat: luni, 7 august 2023 - Plecare: luni, 26 februarie 2024
Destinații: New York City NY, San Juan, Puerto Rico

Itinerarul tău pe zile

26 feb.
1. New York City NY
Ai cazare aici
Despre destinație:

New York-ul este asa cum il vrei tu: cochet si stilat sau modern; un templu al culturii sau un mare centru comercial. New York-ul este cel mai vizitat oras din Statele Unite, dar si unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda.


Explorarea este o placere continua, caci fiecare zona ofera o senzatie si o arhitectura diferita de la vilele in stil Beaux Arts pana la zgarie norii impozanti. Fascinant si cu un stil inconfundabil, acesta promite sa nu dezamageasca niciodata. New York-ul este un oras fabulos tot timpul anului, dar in preajma sarbatorilor de iarna se transforma complet, imbracand o mantie luminoasa si un aer de sarbatoare ce domneste peste tot. Cel mai populat oras din Statele Unite, New York are statutul de cel mai mare oras al SUA inca din 1790, fiind, de asemenea, si primul oras capitala al statului si locul de numire a lui George Washington ca primul presedinte al SUA. De mai bine de un secol, este unul dintre centrele mondiale importante de comert si finante.


Situat in nord-estul SUA, la confluenta Raului Hudson cu oceanul, New York este impartit in cinci zone: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens si Insula Staten si este metropola cu cea mai mare densitate din Statele Unite. Multe dintre cartierele si monumentele orasului au o foarte mare popularitate in intreaga lume. Statuia Libertatii intampina milioanele de emigranti ce veneau in America la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX. Strada Wall Street din Manhattan este un centru financiar important inca din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial si este sediul bursei americane New York Stock Exchange (NYSE). Chinatown, cartierul chinezesc din Manhattan, este a doua mare enclava chinezeasca din emisfera vestica, dupa cea din San Francisco. Broadway este strada a carui nume este strans legata de industria divertismentului (teatru si spectacole). Situat in apropiere de Central Park, Metropolitan Museum este unul dintre cele mai mari si apreciate muzee din lume, gazduind o colectie impresionanta de peste doua milioane de obiecte de arta. Brooklyn cea mai populata zona a orasului, este cunoscut pentru diversitatea sa culturala, etnica, sociala si cartierele sale distinctive, beneficiind si de o plaja generoasa care este si principalul punct de atractie a zonei. Manhattan, punctul zero al New York-ului, adaposteste tot ce este mai important de vazut in aceasta impresionanta metropola, inclusiv renumita zona de cumparaturi Fifth Avenue, cea mai cunoscuta strada din Manhattan. New York gazduieste peste 5.500 dintre cele mai inalte cladiri din lume, se mandreste cu o suprafata de 110 km2 de parcuri si 23 km de plaje publice si este orasul cu cea mai mare diversitate religioasa, in concordanta cu larga sa diversitate etnica. Prin numeroasele sale atractii si renumele pe care si l-a consolidat in timp, New York este o destinatie turistica de prim rang a Statelor Unite ale Americii.

Mai multe informații
27 feb.
Bilete activități
New York: 1-Day Hop-on Hop-off Tour & Empire State Building Entry
New York: 1-Day Hop-on Hop-off Tour & Empire State Building Entry
2 Bilete ( Adults from 13 to 100 years old: 2 )
3 hours 09:30 Empire State + 1 Day Tour
Nerambursabil
Vezi detalii
29 feb.
Transport de la New York City NY la San Juan, Puerto Rico
Delta Air Lines
Delta Air Lines Delta Air Lines - DL1961
13:05 - New York, John F Kennedy Intl (JFK)
18:02 - San Juan, Luis Munoz Marin Intl (SJU)
FIRST 3h 57m 2 PC Non-stop Tarif: FIRST CLASS
Transport:  DL1961
Clasa de cabină: First
29 feb.
2. San Juan, Puerto Rico
Ai cazare aici
Despre destinație: San Juan, capitala și cel mai mare oraș din Puerto Rico, a fost înființat oficial în 1521, fiind unul dintre cele mai vechi orașe din toate Americile. Fiind un teritoriu al Statelor Unite, San Juan este un loc destul de unic de vizitat în Caraibe; orașul capitală oferă toate conforturile și facilitățile oricărui oraș american, dar a reușit totuși să-și păstreze o atmosferă și o cultură latină distinctă. Partea istorică a orașului, Vechiul San Juan, se numără printre cele mai vechi așezări din Puerto Rico, plină de străzi colorate care au semnificație istorică și culturală. Pe măsură ce te plimbi pe străzile Vechiului San Juan, nu poți să nu fii uimit de cele cinci secole de istorie care au fost atât de frumos conservate. Unul dintre cele mai faimoase monumente din Puerto Rico, El Morro, este o fortăreață din secolul al XVI-lea cu turnuri și tuneluri impresionante. Puține cimitire sunt la fel de pitorești ca Cimitirul San Juan. Luxuriant și divers, Pădurea Tropicală El Yunque este un paradis natural. Puerto Rico este sinonim cu plajele minunate. Vei găsi multe de-a lungul coastei San Juan, nisip moale și palmieri te așteaptă aici. San Juan este un amestec grozav de plajă, istorie, cultură minunată și viață de noapte. Deci, ce mai aștepți?
Mai multe informații
Tarif/ persoană De la
1.485 €
1.337 €
Bazat pe 2 adulți
Personalizează
Rezervă vacanța
Această vacanță include
Destinații 2
Zboruri 1
Hoteluri 2
Activităţi 1

Recomandările noastre

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări