Fiecare circuit este o noua aventura

10% reducere, 100% experiente pe stilul tau

Experiențe Remarcabile

Experții noștri au creat circuite captivante care să se plieze pe toate dorințele tale. Alege ce ți se potrivește!

Mai multe recomandări

Descoperă destinații fascinante

Alege moduri diferite de a explora destinațiile spectaculoase ale lumii cu circuitele create special pentru tine alături de partenerii noștri din întreaga lume.

Mai multe recomandări

De la excursii în parcuri naționale, experiențe self drive până la itinerare inedite, suntem alaturi de tine

Știm ce contează pentru a fi alegerea ta ideală

Despre noi

Expertii In Circuite

Din 2007, îți arătăm că locul pe care l-ai visat există și îți facem drumul cât mai ușor. După ce am explorat în profunzime fiecare regiune, am creat un portofoliu impresionant de circuite în peste 100 de destinații din lume.


Ne perfecționăm continuu pentru tine. Fiecare circuit are la bază servicii de înaltă calitate, dar și o serie de experiențe autentice. Vrem să ai parte de o vacanță de neuitat, presărată cu momente speciale în deplină siguranță.

Circuite by Eturia

Circuite by Eturia

Unice, diferite și îndrăznețe

În lumea circuitelor noastre, călătoria ta este mai mult decât o simplă plimbare dintr-un punct în altul. Este o incursiune emoționantă în inima diversității lumii, o aventură plină de sens și trăiri memorabile.

În fiecare destinație, cu ajutorul ghizilor experimentați și al itinerarelor bine concepute, tu devii un explorator: de la vibrația orașelor aglomerate până la liniștea mistică a templelor antice și frumusețea sălbatică a naturii, fiecare moment devine o poveste.

De aceea, Circuite by Eturia devine partenerul tău de încredere în descoperirea lumii: te ghidăm prin culturile locale și ne asigurăm că vei explora locuri remarcabile, vei experimenta culori, arome și emoții care îți vor îmbogăți sufletul.

În final, fiecare circuit se transformă într-o colecție de amintiri. Fiecare experiență te inspiră și te îndeamnă să continui să vezi minunile lumii. Pentru că, în lumea circuitelor, călătoria nu se oprește niciodată - este doar începutul unei noi aventuri.